icon

Jaké bylinky nebo léky pomáhají na předčasnou menopauzu?

banelo
2. únor 2025

Dobrý den, je tu někdo, kdo by mohl poradit jaké bylinky nebo prášky užíval a pomohli na návaly horka? Trápí mě i nespavost, v noci mám hroznou žízeň, změny nálad.
Předem děkuji.

1pomnenka
2. únor 2025

Švagrová i kolegyně v práci vyzkoušely hodně volně prodejných produktů, začaly čistě přírodními, švagrová i hormony , co jí napsala gyndařka. Nefungovalo nic. Docela mne to děsí. Teď zkouší něco s CBD, zatím prý nejlepší, co měly, protože se dobře vyspí. Konkrétně nevím, neptala jsem se.

miryp
2. únor 2025

Tak já tedy nemám předčasnou menopauzu, ale určitě jsem ve fázi nějaké premenopauzy. Zatím mě z tebou uvedených potíží dohnalo jen špatné spaní a to řeším Melatoninem od brainmarketu. Užívám před spaním poloviční dávku (celá na mě byla moc) a spím jako mimino.

banelo
autor
2. únor 2025

Melatonin jsem zkoušela, nějak na mě nepůsobí. Prvně jsem si myslela, že to je jen nějaké období, protože jsem měla před pár měsíci horší výsledky hormonů (snažili jsme se s partnerem o miminko, je mi 36let) ale poslední odber fsh 103, menstruace chodí jednou cca za 2mesice, teď si myslím, že už nedorazi vůbec teda. Už mám rozházený cyklus hodně dlouho. Ale vše jsem přičítala endometrióze a stresu.