icon

Jaké přírodní léky na suchý kašel doporučíte?

2veverka
2. lis 2025

Holky, co se vám prosím skutečně osvědčilo na suchý kašel, když bych se ráda vyhla antibiotikům? Napíšu, co mi nikdy nepomohlo: cibule s medem a olejové či sádlové obklady. Mám zkušenost, že pak je vše zapatlané od oleje, efekt nikdy nebyl vidět.

kubesovaadelka
2. lis 2025

@2veverka mě zabírá pouze codein na předpis, trošku pomůže zodac, xyzal na alergii. Inhalovat vincetku, hodně větrat a kdysi mi pomáhal bylinkový čaj z lékárny v bílé plechovce s tuším fialovým nápisem 🤔 Herba něco něco

kubesovaadelka
2. lis 2025

@2veverka oprava, modrý nápis, fialové víko 🤣, ale na každému zabírá něco jiného a na každého vše účinkuje jinak

petlep
3. lis 2025
@kubesovaadelka

@2veverka oprava, modrý nápis, fialové víko 🤣, ale na každému zabírá něco jiného a na každého vše účinkuje jinak

@kubesovaadelka mohu se prosim zeptat ten caj je v saccich? Nebo sypany? Moc dekuji.

kubesovaadelka
3. lis 2025
@petlep

@kubesovaadelka mohu se prosim zeptat ten caj je v saccich? Nebo sypany? Moc dekuji.

@petlep granulovaný tuším, sypký

petlep
3. lis 2025
@kubesovaadelka

@petlep granulovaný tuším, sypký

@kubesovaadelka dekuji moc.

2veverka
autor
3. lis 2025
@kubesovaadelka

@kubesovaadelka Ja uz mam na pití Samahain, to je podobná smes bylin. Ale chtelo by to krome obvyklych sirupů ještě něco navrch

mundi
4. lis 2025

Mojemu synovi pomáhá smrkový sirup ze sirupárny.

2veverka
autor
4. lis 2025
@mundi

Mojemu synovi pomáhá smrkový sirup ze sirupárny.

@mundi O smrkovém jsem slyšela, čemu prosím říkáš sirupárna?

mundi
5. lis 2025

@2veverka https://www.siruparna.cz/smrkovy-sirup/?variant... Kupuji ten 0,5 l, dávám lžíci ráno a lžíci večer.