Jaké přírodní léky na suchý kašel doporučíte?
Holky, co se vám prosím skutečně osvědčilo na suchý kašel, když bych se ráda vyhla antibiotikům? Napíšu, co mi nikdy nepomohlo: cibule s medem a olejové či sádlové obklady. Mám zkušenost, že pak je vše zapatlané od oleje, efekt nikdy nebyl vidět.
@2veverka oprava, modrý nápis, fialové víko 🤣, ale na každému zabírá něco jiného a na každého vše účinkuje jinak
@2veverka oprava, modrý nápis, fialové víko 🤣, ale na každému zabírá něco jiného a na každého vše účinkuje jinak
@kubesovaadelka mohu se prosim zeptat ten caj je v saccich? Nebo sypany? Moc dekuji.
@kubesovaadelka mohu se prosim zeptat ten caj je v saccich? Nebo sypany? Moc dekuji.
@petlep granulovaný tuším, sypký
@kubesovaadelka Ja uz mam na pití Samahain, to je podobná smes bylin. Ale chtelo by to krome obvyklych sirupů ještě něco navrch
Mojemu synovi pomáhá smrkový sirup ze sirupárny.
@2veverka https://www.siruparna.cz/smrkovy-sirup/?variant... Kupuji ten 0,5 l, dávám lžíci ráno a lžíci večer.

@2veverka mě zabírá pouze codein na předpis, trošku pomůže zodac, xyzal na alergii. Inhalovat vincetku, hodně větrat a kdysi mi pomáhal bylinkový čaj z lékárny v bílé plechovce s tuším fialovým nápisem 🤔 Herba něco něco