Jaký test vyžadují v IKEA restauraci?

kemija
3. črc 2021

Vyžadují v IKEA restauraci test na covid z laboratoře, nebo stačí samotest?

zuzineckah
3. črc 2021

Žádný test nevyžadují

pampeliska1313
3. črc 2021

My tam byli ani ne týden zpátky a na ceduli bylo, že buď očkování, nebo doklad o tom, že jste testovaná v práci/škole/odběrové místo - takže i čestné prohlášení. Popř tam byl psaný i test na místě(což mi nedávalo moc smysl, když tam netestovali třeba u vstupu) ale jestli to kontrolují, to je otázka. Bylo to ale jediný místo, kde to měli, jinak v obchoďácích uvnitř testy nevyžadují.
Řešila bych to nejspíš samotestem, který bych měla u sebe a čestným prohlášením, i když vyloženě samotest tam uvedený nebyl - ale jinak si test na místě vyložit asi nedokážu.

pampeliska1313
3. črc 2021

“ Konzumace jídla a nápojů je možná pouze ve vyhrazených prostorech při dodržení podmínek stanovených mimořádným opatřením MZČR.

Vstup je možný pouze s jednímz těchto potvrzení:

negativní test na COVID-19
prodělané laboratorně potvrzené onemocnění COVID-19
očkování proti onemocnění COVID-19
Maximální počet osob u jednoho stolu jsou 4 osoby.”

ellyem
3. črc 2021

V každé restauraci je potřeba potvrzení, ale přijde mi, že to nikde nekontrolují 🙂 My chodíme do restaurací už od té doby, co je otevřeli a nikdo nás nikdy nekontroloval - ani v Ikee.

hanih
3. črc 2021

@kemija Musi byt negativni test, prodelane onemocneni nebo ocko, jak je psano vyse. Nekontroluji to nikde. Pamatuju se, ze se psalo, ze na to nemaji pravo a bude to na svedomi a odpovednosti navstevniku (pokud je to nyni jinak, snad me nekdo opravi). Nicmene pokud by do restaurace prisla policie nebo kontrola z hygieny, tak tem uz byste nejake potvrzeni ukazat museli.

zuzineckah
3. črc 2021

V žádné restauraci to vyžadovat nemůžou. Kontrolovat to muže jen a pouze hygiena. My jsme v restauracích denně a nikde ani stopa po kontrolách.

malanoha
4. črc 2021

Ani policie a hygiena to kontrolovat nemuzou.. Teda prijit muzou, ale nemaji zadnou paku, jak to z vás dostat, kdyz odmitnete ukazat nejake potvrzeni. Policie muze chtit max obcanku, hygiena ani to. A pokuta? Nesmysl, nemaji nic, jak ji zákoně vymahat.