icon

Je horkost v nohou způsobena stresem nebo jiným problémem?

liliunka
23. led 2025

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat na jeden z příznaků. Je možné mít ze stresu horkost v chodidlech? Respektive v levém chodidle. Vždy na chvilku přijde horkost a pak to odejde. Bohužel jsem se teď na to zaměřila, takže ta horkost přichází častěji. Vím, že když jsem třeba ve stresu, někdy se mi to stává hlavně ráno. Tak se osypu nebo mě pálí dlaně a po chvilce to přejde. Co se týče nohou, v létě jsem měla problém se stehnem, také mě pálilo, ale po čase to přestalo. Už zase googlím a nacházím, že to může být nedostatek vitamínů nebo problém s ledvinami, ale pořád si myslím, že je to ze stresu. Má to taky tak někdo?Ještě bych chtěla dodat, že trpím na úzkosti…

anna369
23. led 2025

@liliunka Dcera trpí úzkostí, měla v chodidlech často chlad a v dlaních zase horko, i naopak, až měla kolikrát pocit, že jí pomalu hoří ruce/nohy.. teď už má buď návaly vedra a nebo zimy… nevím zda to můžou způsobovat léky a nebo to k tomu patří. Pokud berete léky na úzkosti a nebo celkově nějaké léky, tak se zkuste zeptat doktora, popř. nějak řešit dále.🙈