icon

Je to svrab nebo jen obyčejná vyrážka?

kitinka0001
24. pro 2024

Dobrý den, už po několikáté se mi objevila začervenání na kůži? Muze to byt svrab? někdy to svědí a někdy ne.. ted uz jsem to mela dobre a zase se to objevilo, ve svém městě nemam kožní a jsou ted svátky

Je to svrab nebo jen obyčejná vyrážka?Je to svrab nebo jen obyčejná vyrážka?Je to svrab nebo jen obyčejná vyrážka?Je to svrab nebo jen obyčejná vyrážka?Je to svrab nebo jen obyčejná vyrážka?
1pomnenka
25. pro 2024

Exém, máš strašně suchou kůži, promázávej.

ines76
25. pro 2024

Mela jsem svrab nekolikrat, ty prvni 2 obrazky by se tomu podobaly, ale tyhle veci vypadaj na kazdym jinak... ta zakozka ma nejakej zivotni cyklus, projevi se to treba za 2 mesice od nakazy. Rika se tam kde je jemna kuze, u me to bylo mezi prsty na rukou i nohou, v loketnich jamkach, vnitrni strana zapesti. Kde jsem si to rozskrabala, tam to mokvalo.

kitinka0001
autor
26. pro 2024

Právě to je spíše suchá kůže nemokvá to, zajedu si hned po svátcích na kožní. Každopádně jsem četla ze svrab se projevuje silným svěděním a hlavně v noci to se u me neděje. Nejvíce to svědí v pracovním oblečení ale to taky ne vždycky, bůh ví kde to perou.

zandulak
8. led 2025

@kitinka0001 Muzu se zeptat jak jste dopadla? Dcera má teď něco podobného.