icon

Je tvorba hnědých pih po porodu normální?

keyblaza
18. únor 2023
fyii
18. únor 2023

@keyblaza me taky vyskakaly a uz nezmizely bohuzel.. hormony podle me

keyblaza
autor
18. únor 2023

@fyii no jako kdyby se mi neukázala piha na tváři, tak bych to tolik jinak neřešila 🙂, ale jinak děkuji za uklidnění 🙂

fyii
18. únor 2023

@keyblaza na fleky ve tvari existuje nejaky krem, kamaradce se delaly taky v tehotenstvi, neco koupila v lekarne na pigment a zmizelo ji to.. tak bych mozna zkusila i tu pihu

keyblaza
autor
18. únor 2023

@fyii no jasný tak já se zkusím optat a děkuji 🙂

cilkat
19. únor 2023

Po dvou těhotenstvích má kůže vypadá jak hvězdná obloha... Beru to pozitivně, pihy mě baví O🙂 . (Ano, mívala jsme pih vždicky hodně, po těhotenství jich mám tak dvojnásobek. většina s eteda objevila už během těhotenství, ale to ta kůže tmavla furt někde... teprve po šestinedělí s eto ustálilo jako zřetelné pihy.)

keyblaza
autor
20. únor 2023

@cilkat tak jako já jsem měla atopický ekzém na obličeji, ale od té doby co jsem byla těhotná a narodil se malý, tak se moje pleť na obličeji zlepšila, jen akorát mi naskakaly pihy.🙂

cilkat
21. únor 2023

@keyblaza vyměnit atopák za pihy mi přijde docela výhra 😉 ... ale hlavně bych v tom případě byla opatrná s aplikací nějakých zesvětlovacích krémů a pod.
Ale ano, těhotenství s kůží hodně pohne a výsev pih je častý... nebezpečné by to být nemělo. 😉