icon

Jít k lékaři s nepravidelným cyklem a zánětem močáku?

kristina2003
1. črc 2024

Mam cyklus 27-33 obcas 35 tyden pred ocekavanou ms jsem jeden den zaspinila tmavou krvi o tyden pozdeji opet zaspineni tmavou krvi.. bolesti podbrisku porad nejake tlaky atd kdyz jsem byla 36-40 tak jsem si udelala 3 testy vse byly naprosto snehobile.. na prsach zily ale bez bolesti tak jsem volala na gyndu kde mi sestra rekla ze budou mit ted dovolenou a kdyby neco at jdu na pohotovost dnes jsem 49 den.. predevcirem jsem mela sileny zanet mocaku ale jen parhodinovy pak bylo vse ok dnes jsem mela zase takovy pocit ale nejspis nic.. ma otazka je jestli mam volat dr a jit se vysetrit protoze tehu to uz by mi tehdy test vysel zadne priznaky nemam ale spise se bojim nejake hormonalni nerovnovahy.. rikala jsem si ze to kaslu ikdyz za posledni 3 roky mi ms nevynechala ani 1.. ale vsechny kamosky mi rikaji ze mam jit na gyndu a ze sestra mne nemela takhle odbyt nejake vase zkusenosti?

anonymous_ka
Odpověď byla odstraněná
kristina2003
autor
1. črc 2024

@anonymous_ka tak zkusim zavolat.. trosku se mi nechce protoze ta sestra minule semnou mluvila jak kdybych ji zatezovala blbostma ale na druhou stranu to spineni je divne..

levandule_k
1. črc 2024

@kristina2003 Možná neměla svůj den, nebo je taková pořád. Každopádně by tě její chování nemělo odradit od návštěvy, ale chápu, že se ti tam volat nechce.

cilkat
1. črc 2024

Hele, co znamení "párhodinovej zánět močáku"? To si uplně nedovedu představit. Pokud to nemíváš běžně, tak vzhledem ke stejný části těla se mi to dost nelíbí a k tý dr bych šla.

kristina2003
autor
1. črc 2024

@cilkat no chytlo mne to dopoledne najednou pocit jak zacina zanet mocaku bolest pri konci curani bolest dala jsem si urinal vypila urologicky caj a vse bylo v poradku, netrpim na to ale je fakt ze jsem ty dny malo pila vodu takze jsem to prisuzovala tomu, ovsem je to cele divne protoze kdyby byl cyklus anovulacni tak je divne to spineni nikdy se mi to nestalo takhle a taky to ze v den ms jsem mela krece v brise porad jsem se citila ze to dostanu pak to ustalo a nastaly bile vytoky a ted cca 2-3 dny zas mne poboliva ten podbrisek ale spise takove tlaky, a trochu krize tak bud to konecne prijde nebo to bude neco s hormonama