Jizva po operaci očních víček. Co s tím?
Dobry den,
na zacatku ledna jsem byla na operaci hornich vicek. Po tydnu mi vyndali stehy, masiruji, ale v jednom koutku mam tuhle jizvu. Na druhe strane neni nic videt. Hrozne me to stve, je tam uplny dulek. Dokaze nekdo posoudit, jestli se to spravi, nebo co s tim? Dekuji.

@berenika39 Nerozumím otázce, ono to z textu vyznívá jinak?
No že nevidím změnu....
@berenika39 To jsou obě fotky po 🙈 Máte nějaké info k té jizvě?
Pisni sz, mam to za sebou
Podle mne se ti tam rozjel steh. Občas se může stát. Mně se to stalo též (sice jsem usla na zádech, ale probudila se na boku a tím tlakem to prasklo). Jsem po po operaci cca rok a půl a vůbec to není vidět. Co mne překvapuje ta fotka, spíš mi to přijde jako stav před. Nevypadá to na nějakou "dobrou " práci 🙈. Ale možná jenom blbá fotka.
Důlek od stehu by bylo to poslední, co by mne trápilo. Pokud je to opravdu foto po operaci ( zřejmě na pojišťovnu, jinak by si to za peníze žádný lékař nemohl dovolit ), tak ti při operaci nevytáhl nad horním víčkem tukový váleček a ten ti bohužel stále leží na horním víčku. Za chvíli ti opět začne přepadávat přes řasy. Pokud se mýlím a ty jsi za operaci platila, vrátila bych se tam. Nemyslím to nijak zle, ale toto není dobře odvedená práce. Na otoky po operaci to nevypadá.
Prosím vás, ženy! Vidíte dvě fotky z jednoho úhlu, nevíte, jak to vypadá zepředu, nevíte, jak to vypadalo předtím, navíc se ptám na jizvu, a pořád mi tu píšete jak se to nepovedlo 🙂 Je to fakt nutný?
Není, zrovna jako není nutné řešit důlek po rozjetém stehu. Jak myslíš, že to vyřešíš? Za rok už tam důlek vidět nebude, nevím, proč to řešíš. Jsi pár týdnů po operaci, v tu dobu měla kamarádka stále modřiny. Zajdi si na laser a zeptej se, zda by ti pomohli. Dle mne to chce čas.
@1pomnenka Resim to, protoze se mi tam nelibi, a chci vedet, jestli zmizi. Jsou to moje oci, a sama si rozhodnu, co kolem nich resit potrebuju, a co ne 🙏🏻
Správně, sama se rozhodni.
Teda já zírám, kolik jedovatých ženských se tu sešlo. Je opravdu nutné se rýpavě vyjadřovat.. možná nějaký komplex či mindrák...?
Asi se ti trochu ta jizva rozjela, ale Mies zkusit tlakovou masáž a a celkově masáž jizvy, super je ricinový olej. Mensenkrasne zpravili a zatáhly jizvy po laparo operaci na břiše, jedna už není vůbec vidět.
@alubif Díky, já jsem právě neveděla, jestli si to tou masáží ještě víc neroztáhnu.

To je fotka už po operaci?