icon

Jsem po operaci kolene. Poradíte, prosím?

uzovka68
31. led 2021

Zdravím tu všechny jdu kvam o radu jsem po operaci pravého kolene tudis chodím o berlich a problem jak se dostat na postel tak sem si vždy pomáhala levou zdravou nohou ale z boku skoro pod bříškem semi udělala boule a bolito myslíte žeto mám namozeny a nevím co na bolest děkuji za rady

amazonkajanik
31. led 2021

@uzovka68 nejlepší by bylo,to říct lékaři a ten doporučí ty správné léky,nebo masti. Než vás pustili z nemocnice,rehabilitovali s vámi? Ukázali,jak správně o berlích chodit,vstávat,nebo si lehat,aby právě netrpěla ta zdravá noha? Tedy aspoň to dělaly sestry na ortopedii ženským,co byly po operaci kolene ,se mnou na pokoji

uzovka68
autor
31. led 2021

@amazonkajanik dobrý den právě že chodit mi ukázali ale jak vstávat z postele to ne zatím nesmím stim tet cvičit mám tam stehy prisivali mi meniskus a na ortopedii na kontrolu jdu tet ve stredu

amazonkajanik
31. led 2021

@uzovka68 cvičení je jedna věc,ale chůze,vstávání a sedani druhá. Ta druhá paní měla také operaci menisku,na pokoji jí doktor vytahoval dren z kolene (trpěla jsem s ní,muselo hrozně bolet)
Ale sestry taky přišly,ukázaly chození,jak se zvednout z postele,jak do ní lehnout. Ještě doporučily vyšší lůžko,na něj se přeci jen lépe uleha i zvedá ,tak zkuste na čas přidat ještě jednu matraci.

uzovka68
autor
3. únor 2021

@amazonkajanik děkuji tak dneska jsem byla na kontrole a už mi vyndali stehy a ještě 6 týdnů lehce chodit a pomalinku pod sprchou ohýbat a objednat se na rehabylitace máte skusenost

amazonkajanik
3. únor 2021

@uzovka68 nevím odkud jste,ale mě hrozně pomohli na rhb v Sušici. V pondělí jsem byla po 2letech na kontrole a doktor byl nadmíru spokojen s tím,jak jsem ruku rozhýbala. Já naštěstí koleno operované nemám, ale úraz už jsem utrpěla. Právě když jsem byla na operaci s rukou,tak jsem pozorně sledovala a poslouchala rady rhb sester,co přišly pro ženské ode mě z pokoje,jelikož operace hrozí mému muži. To bylo v Benešově ...

uzovka68
autor
5. únor 2021

@amazonkajanik já budu chodit unas v Berouně a v nemocnici v Motole mi sestra ukázala jak chodit o berlich akorát sem nesměla ohýbat to kolene no tady v Berouně jsou vyhlášeny na tydle věci rehabylitaci