Kožní problém - svědivá vyrážka, může to být ze stresu?

lucousek111111
19. říj 2018

Dobrý den, prosím nemel nekdy nekdo stejny problem?.. na kuzi se mi zacala objevovat tato vyrazka, obcas to svedi.. v posledni dobe mam dost stresove obdobi, tak me napadlo, ze by to mohlo byt i tim? Navic jsme predelavali bytove jadro, tak me jeste napadlo, ze by to mohlo byt z toho prachu, protoze mam dost vyschlou kuzi.. Dekuji za
Jakekolov info🙂

jakekoliv info🙂

aklin
19. říj 2018

To muze byt stresem. Mam podobny problem ze stresu se mi objevuje koprivka a ekzem na obliceji.

nikolaamiminko
19. říj 2018

Ahoj, psala jsem sem asi pred pul rokem (bez reakce) mela jsem to same! Ruzne po tele, svedilo to a zas to zmizelo - bylo to stresem... az prejde stres, prejde i koprivka, drzim pesti, at je to brzy ;)

lucousek111111
autor
20. říj 2018

Mockrát děkuji za odpovedi, dámy❤️

moodie
22. říj 2018

Ano klidně to může být, máme doma něco podobného u neteře, ta když má třeba nějaký problém, tak než aby se třeba vykecala, tak to v sobě drží a pak se jí dělá atopický ekzém. Je z toho vždycky akorát ve stresu. Ale prachem to může být také.

dada324
31. kvě 2019
Uživatel dada324 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od dada324.

Ahoj, vyrážka se může projevovat i při nesnášenlivosti lepku. Zkus test na lepek https://www.drmax.cz/veroval-nesnasenlivost-lepku-domaci-test

krakis
18. bře 2020

Dobrý den,tato vyrážka (nebo teď už spíše vřídky) se mi poslední 3.roky objeví vždy zhruba po půl roce a za 14.dní zmizí.Moje kožní lékařka mi na to dává nějakou drahou dělanou mastičku nebo pudr.Já si ale myslím,že by se měla léčit příčina a ne důsledek.Nevíte z čeho to může být? Žádné zdrvotní ani osobní změny jsem neprodělal.Díky za rady Petr

nausli
3. lis 2020

Dobry den, muzete mi prosim poradit.?! Doktorka si nevi rady. Uz nevim co. Moc děkuji.

michaela__89
28. únor 2021

@nausli dobry vecer, chtela jsem se zeptat, nasli ste pricinu? U nas se objevilo to same a dr taktez nevi

lenki22
24. lis 2021

@michaela__89 dobrý den..mohu se zeptat z čeho to nakonec bylo??

michaela__89
25. lis 2021

@lenki22 intolerance histaminu

ktau
26. bře 2022

Dobrý den,
@michaela__89 mohla bych se prosím zeptat, jak se intolerance projevovala? Byla vyrážka jen po určitém jídle a pak zase zmizela? Nebo přetrvávala delší dobu? Moc dekuji za odpoved.

michaela__89
27. bře 2022

@ktau prave ze ne,trvala delsi dobu. Proto nam poradili az na alergologii kdy vzali krev. Do te doby nam neporadili ani na koznim ani prakticka. Nejhorsi byla ta mesicni dieta. Nez sem zjistila co malemu je,tak sem videla jak tu vyrazku. Az po urceni dg mi doslo proc byl chudak protivny, a ze mel neustale ucpany nos

ktau
27. bře 2022

@michaela__89 Moc děkuji za odpověď. Mohu se ještě zeptat, jestli vyrážka nějak svědila? Mám podobný problém, ale lékař mě vystrašil, že bych mohla mít kožní lupus. Mohla byste mi, moc prosím, poslat ještě nějaké fotky?

michaela__89
28. bře 2022

@ktau ano,kdyz sme maleho svlikli tak si to skrabal. Fotky uz bohuzel nemam,je to vic jak rok co sme to resili. Vypadalo to jako popaleni od koprivy,cervene vystouple skvny.