Krvácení 8. den po porodu: Co to znamená?
Ahojte, od minuleho pondeli jsem mela MS, od patku to ustavalo, cize jen hnede spineni a vcera (8. den) zase normalni krvaceni. Dnes taky. Toto se mi v zivote nestalo! Mam teda MS teprv rok po porodu, ale predchozi cykly byly OK. Co to muze znamenat? Doktorka ma tento tyden volno :-/ A me to teda dost desi.
@lencaa11 Ale uz 8. den? Navic nikdy jsem ovulacni krvaceni nemela.
Malo progesteronu?
@squezy Jak k tomu clovek prijde?
Hormony v životě se mění ale na to vám odpoví až lékař a odběr krve ...může tam bejt i něco jiného polyp ,cysta ,myom atd ..
Kdybych to věděla,tak to vice jak 15 let nemusím řešit 😁😁 Nevím, jdi na kontrolu a chtej hormonální profil z krve. Dělá se první dny ms a pak po ovulaci. Da se to však resit a ne jen antikoncepci samozřejmě. Ale rok po porodu může být tělo ještě zblaznene, může jit o jednorázovou záležitost.
@squezy No ja uz letim k doktorce, budu s tim otravovat jeji zaskok. Tece to docela hodne :-/
Tak to určitě běž
Že by jsi to měla až takhle rozházený rok po porodu? To se mi nějak nezdá. Mohla by za to možná cysta. Každopádně doufám že to nebude nic vážného 🍀🙏
Jak jsi dopadla? 🍀
Zkusila bych test jeste za 2 dny, zda nahodou nesili ci nezustava stejny - to by pak ve hre jeste mohlo byt mimodelozko. No nebo normos těhotenství, ale pokud jsi dost krvacela, tak to samozřejmě odpovida spis na to biochemko
@misha31 Jj delala mi UZ a tam nikde nic. A test za par dni, at je jisty, ze je to pryc.
Jo tak ono na UZ by to pri takhle nizkem hcg nebylo jeste videt. Urcite pak zkus ten test s odstupem pár dni
jejky tak to potom gratuluju 😀 🍀 lepsi sprava ani nemohla byt 🙂

Může to bejt ovulační krvaceni ...