icon

Krvácení 8. den po porodu: Co to znamená?

11. únor 2025

Ahojte, od minuleho pondeli jsem mela MS, od patku to ustavalo, cize jen hnede spineni a vcera (8. den) zase normalni krvaceni. Dnes taky. Toto se mi v zivote nestalo! Mam teda MS teprv rok po porodu, ale predchozi cykly byly OK. Co to muze znamenat? Doktorka ma tento tyden volno :-/ A me to teda dost desi.

lencaa11
11. únor 2025

Může to bejt ovulační krvaceni ...

autor
11. únor 2025

@lencaa11 Ale uz 8. den? Navic nikdy jsem ovulacni krvaceni nemela.

squezy
11. únor 2025

Malo progesteronu?

autor
11. únor 2025

@squezy Jak k tomu clovek prijde?

lencaa11
11. únor 2025

Hormony v životě se mění ale na to vám odpoví až lékař a odběr krve ...může tam bejt i něco jiného polyp ,cysta ,myom atd ..

squezy
11. únor 2025

Kdybych to věděla,tak to vice jak 15 let nemusím řešit 😁😁 Nevím, jdi na kontrolu a chtej hormonální profil z krve. Dělá se první dny ms a pak po ovulaci. Da se to však resit a ne jen antikoncepci samozřejmě. Ale rok po porodu může být tělo ještě zblaznene, může jit o jednorázovou záležitost.

autor
11. únor 2025

@squezy No ja uz letim k doktorce, budu s tim otravovat jeji zaskok. Tece to docela hodne :-/

squezy
11. únor 2025

Tak to určitě běž

kopmina
11. únor 2025

Že by jsi to měla až takhle rozházený rok po porodu? To se mi nějak nezdá. Mohla by za to možná cysta. Každopádně doufám že to nebude nic vážného 🍀🙏

misha31
11. únor 2025

Jak jsi dopadla? 🍀

autor
11. únor 2025

@misha31
@kopmina Takze pry biochemko/mini potrat 😀 To jsem vubec necekala, doktorka me poslala udelat test a tam krasnej duch. Fakt se mi ulevilo, ze to neni nic vaznyho.

autor
11. únor 2025
misha31
11. únor 2025

Zkusila bych test jeste za 2 dny, zda nahodou nesili ci nezustava stejny - to by pak ve hre jeste mohlo byt mimodelozko. No nebo normos těhotenství, ale pokud jsi dost krvacela, tak to samozřejmě odpovida spis na to biochemko

autor
11. únor 2025

@misha31 Jj delala mi UZ a tam nikde nic. A test za par dni, at je jisty, ze je to pryc.

misha31
11. únor 2025

Jo tak ono na UZ by to pri takhle nizkem hcg nebylo jeste videt. Urcite pak zkus ten test s odstupem pár dni

kopmina
12. únor 2025

jejky tak to potom gratuluju 😀 🍀 lepsi sprava ani nemohla byt 🙂