Lehká bolest v podbřišku. Čím by to mohlo být?
Ahoj holky mam takovej asi docela trapnej a dost castej dotat...Uz asi 5 den me obcas lehce zaboli v podbrisku...citim to temer skoro az v trislech rekla bych...Menstruace skoncila 2.4. takze vzhledem k tomu tehotenstvi vylucuju a dle ovulacni kalkulacky mam plodny tyden od 13 a ovolaci 18 takze ovulacni bolesti taky vylucuju...neni to zadna extremni bolest,ale takova jakoby lehka menstruacni...taky neni stala ale takova navalova.Vzhledem k situaci s covid 19 gynekolog neordinune a bere jen akutni pripady a dovilat se mu ne hruza...tak prosim o nazor zda nevite cim by to mohlo byt zpusobe e...dekuji a oouvam se za tak trapnou otazku
Nebo by to také mohla být cysta. Také mi to tehdy šlo až do třísla 😔
@nagojka ne ne to právě nebolelo pořád, ono se to právě stupňovalo. Ze začátku třeba jen dvakrát za den pak už mě to bralo třeba každou hodinu podle toho jakou jsem měla aktivitu, pak už to bylo tak nepříjemné, že jsem se objednala, už mi to nepřišlo normální. Asi po tom měsíci mě to hodně bolelo hlavně když jsem zvedala těžké věci a v práci polohovala klienty. Tak kdyby to po měsíci nepřešlo nebo se to zhoršovalo tak bych to asi řešit začala. Při ty cystě mi bylo řečeno nezvedat nic těžkého, tak jsem skončila bohužel na neschopence ale pak jsem za to byla ráda, protože se mi ty bolesti rozjeli neskutečně a menstruaci jsem myslela, že nepřežiju. Jak se ta cysta vstřebávala nebo co dělá když mizí, tak to bylo neskutečně bolestivé.

@nagojka PMS 🙂