Lupénka - léčba při kojení
Někdo zkušenosti s přípravky od dr.Michaelse?
@lucie0205 já právě koukala na celou sadu a ta stojí cca 3000,manžel používá jen tu mast nebo celou sadu?děkuji.
a já kojím a kortikoidy nemůžu,po porodu se mi to dost zhoršilo a ni nepomáhá
@hnedoocko79 vždy jsme bravali celou sadu. A když se dost zlepšil tak jen mast na dohojeni. Cena 3000 se nám taky zdála z prvu vysoká, ale při součtu jiných masti od dermatolozky atd. Ta je nízká když to pomáhá. Bohužel neporadím zda se muže brát při kojení.
Já zkusila fakt kde co, na mě nezbírají ani kortikoidy!! Koupila jsem v akci sadu Michaels cca za 2300,- vydrží to fakt dlouho a po 14 dnech (vydržte fakt těch 14 dnů 2x denně všechny 3 přípravky postupně nanášet na sebe dle návodu) musím říct, že je to mnohem lepší, pokračuju v tom dál a doufám, že se to ještě zlepší 🙂 V kojení se to může, můžou se myslím i lokálně kortikoidy - ptala jsem se na to.
@swetlusska mě právě moje kožní mudr. nechce pokud budu kojit žádný kortikoidy dávat,malému je šest měsíců a chci kojit ještě dál,jenže lupénka se zhoršuje a co jsem zatím zkusila nefunguje
Za me na lupenku: do vlasu sampon skipcap, excipial hydropolotio. Na telo bioderma atoderm, skincap krem nebo sprej, zabaly z bahna z cerneho more, pomaha i atoderm sos sprej. . .slunicko a more 🙂 je to proste nemoc, se kterou je to nekonecny boj. . .drzim palce
@martina1317 a nevíš,jestli se skincap a bioderma může při kojení?
@hnedoocko79 ja se ptala moji dr a pry v tom nejsou zadne latky, ktere by skodily. Na kortikoidech uz nejsem snad pet let. Jeste mam lokalne na flicky mast bepanthen sensiderm krem a calcium pantothenicum generica mast, obe mohu v tehu i pri kojeni. . .musis zkouset no, co ti proste sedne. . .

Doporučuji. Několik let se manžel léčil a nepomohlo nic. Začali sme s Dr. Michaels a do 14 sní viditelné zlepší. Nyní používá minimálně. Cena dražší, ale stojí za to.