Malformace AVM a orgasmus. Mám se obávat příznaků?
Ahoj mám malformaci avm v hlave a dělá mito problémy víc a víc, v říjnu mám jít k neuro chirurgové, snažím se vyhýbat fyzické nameze ,i sexu orgasmu atd ale nikdo mi neřekl co muzu co ne ,dnes sem to porušila a orgasmus měla sice jen takový lehký nepoznala jsem se tomu tolik aby nešel tlak hodně do hlavy spíše do bricha ale stejně sem cítila trochu takový tlak v hlave jakoby ,,ale právě po orgasmu mě píchnout v hlave na straně kde mám malformaci takové pichani chvilicku ,teď mám strach trochu mi brni hlava obličej ale to mívám i ztetanie jen právě mám strach aby to nebylo souvislost ze po tom orgasmu ,teď už mě tam v hlave nepicha ,ale mám strach jen brni hlava obličej a panikarim celkem nevím jestli někam jít nebo se snažit uklidnit ,město někdo ze měl avm malformaci a normálně měl orgasmus nebo zeby po měl puchani v tom místě já teď nevím jestli jít na pohotovost nebo ne sem blbá no ze sem ten orgasmus měla anebo zajak dlouho po pradknuti byseto více projevilo já mám hodně strach hlava mě bolela i před tím trochu takže mám strach zeto nepoznám děkuji za rady a snad uklidneni

@mili11111111 nevíte někdo má někdo podobne skusenosti já mám strach že bych to nepoznala ještě jsem nemohlo a když sem se oblékla hakenku tak mi ujela ruka když sem si chtěla spravit límečkem a ujela mi ruka a jak mi vylitla tak sem se pěsti bouchla do ucha a přes spánek kolem spankove kosti tak mám strach že bych nepoznala co svého mám, vím že t úderu do spanku muze byt taky krvaceni takže proto mám strach že to nepoznám