icon

Motání hlavy večer. Jaká je možná příčina?

28. led 2025

Ahoj holky, uz minuly rok jsem velmi trpěla na motání hlavy, ale převážně jen přes den. Zjistila se mi blokace krční páteře, chodila jsem na rehabilitace a byl v nějaké míře klid. Spala jsem jak mi řekli a cvičila, dokud to neodezní. Pak byl docela dlouhou dobu klid a ted z ničeho nic se to vrátilo.
Asi tak poslední 2 týdny pozoruji motání hlavy přes den, lupnu si hořčík a dobrý, ale nejhorší je to večer.
Hlava se mi motá hlavně večer a vůbec nevim z čeho. Jestli se zase ozvala páteř fakt nevím, ale cítím se jak po dvou flaškách vodky, ale jak říkám jenom večer.
Spím úplně stejně a jim taky normálně. Nevím co se zase deje. Spis bych potřebovala něco, co mi fakt zabere a budu mít klid.. jsem z toho hotová. Mam malé dítě a musim fungovat. Děkuji

1pomnenka
28. led 2025

Ty cviky musíš cvičit stále, každý den, jak vidíš, tak se ti to vrátilo.

smudlinky
28. led 2025

taky mám zato, že to chce cvičit stále, ne jen do úlevy. Asi by to chtělo k fyziotereapeutovi a zkonzultovat jaké cviky ted, jaké cviky po uvolnění.

miryp
28. led 2025

Pokud se tam jednou potvrdilo, že je problém v zádech, pak je třeba dodržovat režim celoživotně. Nicméně já bych pro jistotu zašla na odběry a nechala vyloučit anémii.

apokalismus
28. led 2025

Určitě cvičit pořád, hodně pít a ten hořčík...zkus pravidelně chodit na fyzio... Pokud by to nepolevovalo tak navštívit lékaře aby se vyloučila jiná příčina...

kvetyjsoubarevny
28. led 2025

me se mota hlava kdyz nechodim spat poradne, takzee nejpozdeji kolem 23:00 a spt tech 7 a pul hodin, nebo kdyz potrebuji vic doplnit zelezo , jod, vitamin D... anebo proste proto ze jsem ted tehotna :D ale hodne se i hrbim, pater dela take moc...

normalnimatka
31. led 2025

To cvičení bych taky obnovila, ale mám i tip na doplněk, kterej je na motání hlavy skvělej...ať už je příčina asi jakákoliv. Napiš kdyžtak zprávu🙂