icon

Mramorová kůže: Je to zdravotní problém?

23. led 2025

Dobrý den,
omlouvám se za anonym, jsem tu nová. Milé dámy.. nemáte náhodou některá zkušenost s mramorovou kůží? Nevím zda je toto normální či nikoliv. Vím, že to mám dlouho, trpím na křečové žíly. Čím by to mohlo být? Nedávno jsem byla na krvi, vše bylo v pořádku. Jinak mi nic není. Máte to taky některá? Děkuji.

Mramorová kůže: Je to zdravotní problém?Mramorová kůže: Je to zdravotní problém?
luciichell
23. led 2025

Myslím, že to mám také 🤔 ale pouze od ramene k loktu,jinde to nemám. Občas je to takové až červené,teda jestli je to to stejné,ale co je to-nebo čím to je, nevím...😐

radecka1
24. led 2025

@luciichell Může to něco znamenat, ale taky nemusí. Nám mramorovanou kůži od malička a nic mi není. Někdy víc, někdy mít. Když se mi narodilo dítě, taky mramorované, tak to v porodnici řešili. Nic to nebylo a moje mamka mi řekla, že jsem vypadala přesně tak, když jsem se narodila. Vysvetluji si to tím, že mám slabší vrchní vrstvu kůže, víc prosvítají cévy a asi to máme v rodině.

1pomnenka
24. led 2025

To má spousta lidí, já bych to neřešila. To je na celý život, to ti nikdo nevyléčí. Až půjdeš s křečákama k lékaři, tak se na to zeptej.

cherie24
24. led 2025

Spoustě lidem se takto projevuje kvasinka. Může takto kvasinka byvakovat na kůži i roky. Většinou se mramorování u kvasinky zvýrazňuje po sprše nebo zpocení.