icon

Může Agolutin ovlivnit absenci premenstruačních příznaků?

houskan
14. pro 2025

Ahoj holky, 3 dny zpátky mi píchnul Dr Agolutin na vyvolání menstruace, těhotná nejsem 100%, co mě ale zaráží, že je to už 3 den a nemám vůbec žádné pms příznaky, prostě jakoby se nic nedělo, měli jste to také některá z vás? A dostali jste to potom? Jestli ano, za kolik dnů? diky :**

1pomnenka
14. pro 2025

MS přijde za 14 dní až 6 týdnů. Pokud do 6 týdnů nepřijde, objednej se k lékaři.

maruskapt
14. pro 2025

Menstruaci jsem dostala ,ale většinou nejdříve až za týden.

eliss232
15. pro 2025

Jo, měla jsem to hodně podobně. Taky jsem po Agolutinu čekala, že aspoň něco.. bolení prsou, břicho a nic... jak kdyby mi nic nepíchli. Už jsem z toho byla nervózní...
Nakonec jsem to ale dostala, myslím 7.–8. den po injekci. Doktorka mi tehdy říkala, že to může přijít klidně i do dvou týdnů a že PMS příznaky se vůbec objevit nemusí, takže absence příznaků prý nic neznamená.
Pokud nejsi těhotná, tak bych ještě vydržela pár dní. A kdyby se do cca 7–10 dnů nic nedělo, tak bych se jen ozvala doktorovi. Ale tři dny jsou ještě úplně v normě, klid. 🙂

houskan
autor
15. pro 2025
@eliss232

Jo, měla jsem to hodně podobně. Taky jsem po Agolutinu čekala, že aspoň něco.. bolení prsou, břicho a nic... jak kdyby mi nic nepíchli. Už jsem z toho byla nervózní...
Nakonec jsem to ale dostala, myslím 7.–8. den po injekci. Doktorka mi tehdy říkala, že to může přijít klidně i do dvou týdnů a že PMS příznaky se vůbec objevit nemusí, takže absence příznaků prý nic neznamená.
Pokud nejsi těhotná, tak bych ještě vydržela pár dní. A kdyby se do cca 7–10 dnů nic nedělo, tak bych se jen ozvala doktorovi. Ale tři dny jsou ještě úplně v normě, klid. 🙂

@eliss232 ahoj El🙂 nakonec ten třetí den se dostavilo jenom fakt nenápadně špinění, pár kapek, dnes to samé jen na chvilku jsem kápla a zase nic, tak počkám, třeba se to rozjede🙂

houskan
autor
15. pro 2025
@eliss232

@eliss232 čeho jsem si ale všimla, že je mi v některých chvilkách přes den na zvracení , a mám chuť na sladké, i libido mám hodně vysoké .