icon

Může Agolutin ovlivnit absenci premenstruačních příznaků?

houskan
14. pro 2025

Ahoj holky, 3 dny zpátky mi píchnul Dr Agolutin na vyvolání menstruace, těhotná nejsem 100%, co mě ale zaráží, že je to už 3 den a nemám vůbec žádné pms příznaky, prostě jakoby se nic nedělo, měli jste to také některá z vás? A dostali jste to potom? Jestli ano, za kolik dnů? diky :**

1pomnenka
14. pro 2025

MS přijde za 14 dní až 6 týdnů. Pokud do 6 týdnů nepřijde, objednej se k lékaři.

maruskapt
14. pro 2025

Menstruaci jsem dostala ,ale většinou nejdříve až za týden.

eliss232
Včera v 08:21

Jo, měla jsem to hodně podobně. Taky jsem po Agolutinu čekala, že aspoň něco.. bolení prsou, břicho a nic... jak kdyby mi nic nepíchli. Už jsem z toho byla nervózní...
Nakonec jsem to ale dostala, myslím 7.–8. den po injekci. Doktorka mi tehdy říkala, že to může přijít klidně i do dvou týdnů a že PMS příznaky se vůbec objevit nemusí, takže absence příznaků prý nic neznamená.
Pokud nejsi těhotná, tak bych ještě vydržela pár dní. A kdyby se do cca 7–10 dnů nic nedělo, tak bych se jen ozvala doktorovi. Ale tři dny jsou ještě úplně v normě, klid. 🙂

houskan
autor
Včera ve 22:17
@eliss232

Jo, měla jsem to hodně podobně. Taky jsem po Agolutinu čekala, že aspoň něco.. bolení prsou, břicho a nic... jak kdyby mi nic nepíchli. Už jsem z toho byla nervózní...
Nakonec jsem to ale dostala, myslím 7.–8. den po injekci. Doktorka mi tehdy říkala, že to může přijít klidně i do dvou týdnů a že PMS příznaky se vůbec objevit nemusí, takže absence příznaků prý nic neznamená.
Pokud nejsi těhotná, tak bych ještě vydržela pár dní. A kdyby se do cca 7–10 dnů nic nedělo, tak bych se jen ozvala doktorovi. Ale tři dny jsou ještě úplně v normě, klid. 🙂

@eliss232 ahoj El🙂 nakonec ten třetí den se dostavilo jenom fakt nenápadně špinění, pár kapek, dnes to samé jen na chvilku jsem kápla a zase nic, tak počkám, třeba se to rozjede🙂

houskan
autor
Včera ve 22:19
@eliss232

@eliss232 čeho jsem si ale všimla, že je mi v některých chvilkách přes den na zvracení , a mám chuť na sladké, i libido mám hodně vysoké .