icon

Může být tento zdravotní problém vážný?

22. dub 2023

Ja uz fakt blaznim…furt resim nejaky neduhy…holky muze tohle neco bejt? Nevim ze bych se bouchla…😢 🙈

Může být tento zdravotní problém vážný?
1pomnenka
22. dub 2023

Ne, vůbec bych to neřešila a nikam bych s tím nešla.

autor
22. dub 2023

@1pomnenka ja to tam uz nejakou dobu mam, myslela jsem, ze je to celulitida ale je to dulek… nechci bejt jak blazen prave u doktora

lencaa11
22. dub 2023

To může bejt jen propadla kůže nic hrozného

pampeliska1313
22. dub 2023

Tohle mívám občas taky! 🙂 ono se to drží, ale jak to nebolí atd, tak na to zapomenu a po nějaký době už nic nenajdu.🙂

autor
22. dub 2023

To ja to najdu, prijde mi ze v tom dulku chybi i takový nejaky to vazivo nebo tak…je asi mozny ze jsem se nekdy v milosti prastila a proste to zustalo tak a dneska jsem pri holeni nohou na to prisla🙈🤷‍♀️

slecnami
22. dub 2023

A co by to jako mělo být?! 🙈😃 Tolik se nepozoruj a raduj se ze života 😉

marketa1218
22. dub 2023

Nic...

autor
25. dub 2023

Holky tak jsem se odhodlávala, ze si zajdu k prakticce s tim a ona ma ted 14dovcu🙈

Ja fakt nevim jestli to mam z drivejska, ze jsem se nekde bacila a nevím vubec o tom, a nejak se mi tam porusilo to vazivo🤷‍♀️ja vim, ze mozna blaznim ale ja se fakt bojim aby to neco nebylo…

te_reza
25. dub 2023

@anonym kdybych ještě měla sledovat ďolíky a puntíky po těle, tak si zrovna můžu lehnout do rakve a nechat se zasypat. S tímhle jít k doktorovi by mě fakt nenapadlo

autor
25. dub 2023

Ja realne vim, ze je to hovadina…ale proste pak prijdou ty cerny myslenky😞

majca_marku
28. dub 2023

Řešíte blbiny.. Je důležitý sledovat svoje zdraví a celkově tělo, ale tohle je trochu moc na to, abyste s tim ještě chodila k doktorce dle mého názoru. Nejvíc vám ublíží právě ty vaše "černý myšlenky"

smajlinka
28. dub 2023

V tom případě bych radila ne praktičku, ale psychiatričku, promiň. 👎

zelenaesmolda
28. dub 2023

@smajlinka Napadlo me uplne to stejne