Plánujete každoroční očkování proti roztroušené skleróze?
12. pro 2021
Dobrý den
Rada bych se zeptala planujete na očkovaní chodit každý rok když to odsouhlasí ?
Nebo teď na 3 davku ?
Zatím nemam ani dvě i tech se bojím co mi bude
Jde mi to vím že zdraví je nad vše 🍀 ale i tak planujeme dovolenou , chci vzít dceru někam plavat atd .. a taky konečně mame peníze na to se vzít ale nemůžeme protože bez očkovaní to nejde …
Ano pro někoho chabé důvody a lidi říkají že by na to nešli jen kvůli tomu aby mohli něco dělat .. Taky se mi nechce .. ale rada bych si vzala svého přítele . Napadlo mě najít někde někoho kdo nas oddá a tyhle opatření neřeší ale koho a kde .
Předchozí
Strana
z2
Předchozí
Strana
z2

Naprosto bez problémů. Po první dávce mně bolela asi 2 dny ruka a zpozdila se mi menstruace o 3 dny. Další měsíc jsem otěhotněla a pak šla na druhou dávku (o těhotenství jsem ještě nevěděla). To mě bolelo chvilku jen místo vpichu. Třetí dávku jsem měla v 8. měsíci (začátek ledna) a úplně bez potíží.
Jen dodám, že jsem velmi lehkou formu covidu prodělala v prosinci (hned po pozitivním testu jsem šla na protilátky). Vše RNA vakcína.
Mám díky léčbě Ocrevusem (i když přerušené - těhotenství) sníženou imunitu, myslím, že i to může být tak trochu příčina minimální negativní reakce organismu na vakcínu ale kdo ví 😉. Rozhodně bych se jí v souvislosti s RS nebo těhotenstvím nebála.