icon

Po každom jedle musím na velkú, čo robiť?

beruska3011
24. čer 2015

Ahoj, idem si k vám pre radu . Je to trošku nepíjemna tema ...
Po každom jedle musím na velku. Snídane obed večere, i svačina.
Co robit ? Mate niekto nečo podobné ?

Strana
z3
kika266
13. říj 2018

@hanasedla Jak dlouho je beres a proc sis vybrala prave tyto probiotika? Mela jsi nejake doporuceni od nekoho nebo ti je nekdo predepsal? Nejak si neumim predstavit jejich velikost, je to v malych lahvickach?

1anetta11
14. říj 2018

@hanasedla To si musím koupit ten 4 týdenní program? Asi bych raději vyzkoušela jedno balení, ale nějak si nedokážu představit jak je to balení velké. Nebo je to v lahvičkách a postupně je piju nebo je to velká láhev?

hanasedla
14. říj 2018

@1anetta11 Ne nemusis si kupovat hned nekolik baleni, muzes si koupit jen jedno a je to v jednom baleni a ty si nalevas do kalisku, ktery je u toho baleny. Jak se k tomu dostanu, tak ti poslu foto pro srovnani, aby sis to umela predstavit 🙂.

hanasedla
14. říj 2018

@kika266 Beru je uz temer rok a citim se skvele, moc mi pomohly. Cetla jsem ruzne recenze a radila jsem se s lekarem a na zaklade toho vseho jsem si vybrala tyto. Na jejich strankach jsou take recenze, ty si muzes taky precist jestli chces. Jsou volne prodejne, takze predpis neni nutny. Jsou to pul litrove lahve a z nich si odlevas do kalisku.

hanasedla
14. říj 2018

@kika266 Tak to je dobra zprava, ze se u toho uspava, toho bych se bala asi nejvice. A copak kamaradce zjistili jestli se muzu zeptat? To mela asi dost vazne problemy se zaludkem, kdyz jedla vse od znova. Jen si to nejak nemum predstavit, to jedla treba jen brambory a nic vic?

kika266
14. říj 2018

@hanasedla Jo tak, tak ted uz to chapu, tak to jo. A skladujes je v lednici nebo to neni treba? Na jejich stranky se podivam. dekuji 🙂

kika266
14. říj 2018

@hanasedla Ano uspava, jinak by na to asi nesla a ani se ji nedivim. Ano mela. Mela podrazdeny zadulek. Jedla potreaviny, ktere ji nevadily a k tomu pridavala pomalu veci jako mleko, papriku a takove potreviny, ktere ji mohly zpusobovat problemy.

1anetta11
14. říj 2018

@hanasedla Jo to by jsi byla hodná, kdyby jsi mi poslala fotku 🙂. Takže naléváš do kalíšku a to bereš každé ráno nebo několikrát denně?

hanasedla
14. říj 2018

@kika266 Ano podivej se je tam celkove dost informaci. Mam doma i letacky, tak bych ti je mohla poslat kdyby jsi chtela. Ja je uchovavam v lednici, je to lepsi, obsahuji zive bakterie, tak chlad tomu prospiva, aby se nezkazily.

hanasedla
14. říj 2018

@kika266 Teda, tak to ji vubec nezavidim a bez uspani bych na to taky nesla, takze je fajn ze to delaji. Ja si myslim ze to stejne nejak prijemny zazitek stejne nebude, tak proc byt u toho jeste vzhuru. A jak pokracuje? Paprika ji delala hodne problemy?

hanasedla
14. říj 2018

@1anetta11 Beru kazde rano po kalisku 🙂, snidane je zaklad 🙂. Jo fotku dam, jakmile se dostanu domu, ted uz nejak nemam silu 🙂.

kika266
28. říj 2018

@hanasedla Ja si myslim, ze to stejne delaji jako standartni zalezitost, prave ze nic prijemneho to neni a mela by jsi u toho byt uvolnena a to si myslim, ze by moc neslo, kdyby jsi byla vzhuru. Jo pokracuje dobre, uz prisla na par potrevin, ktere musi uplpne vynechavat a uz jich vyzkousela dost, co ji nedelalay problemy, takze super. 🙂

kika266
28. říj 2018

@hanasedla Ano divala jsem se na jejich stranky. Jsou to tyhle? https://www.symprove.com/ musela jsem si to prelozit, ale nasla jsem tam dost informaci 🙂.

1anetta11
5. lis 2018

@hanasedla To by jsi byla hodná. Máš prosím nějakou tu fotku? Ano snídaně je základ, ale někdy mám problém jí stihnout a mám strach snídat třeba po cestě do práce, protože nemám nikde po cestě záchod ani les 🙂.

hanasedla
6. lis 2018

@kika266 Ano jsou to tyto stranky, je jich i vice, muzes se podivat i na ostatni a kdyz si to prelozis, tak se i vice doctes 🙂. Klidne se ptej 🙂.

hanasedla
6. lis 2018

@1anetta11 Jo mam ji uz nachystanou, ale jsem ted na mobilu a nejde mi to, ale zitra ji pridam 🙂. Ano tak to moc dobre znam s tim zachodem. Taky jsem s tim mela fakt problem, nemohla jsem se najist hned rano, kdyz jsem vedela ze nebudu mit cas na wc.

hanasedla
6. lis 2018

@kika266 Tak to je fajn a ktere ji tedy vadily, jestli se muzu zeptat? No je fakt, ze ja bych se tedy neuvolnila ani nahodou, takze by to vysetrebi ani neslo udelat, jak bych byla nervozni.

kika266
7. lis 2018

@hanasedla No prave, nekdy me to chytne hned, ale nekdy treba za 2é minut a to uz by byl treba problem ☹. Jo tak jak se k tomu dostanes, tak budu rada 🙂.

kika266
7. lis 2018

@hanasedla A jake stranky mas na mysli?

kika266
7. lis 2018

@hanasedla Asi tak nejak. Prisla na to ze ji vadi potreviny, ktere myji docela tvrdou slupku jako rajcata nebo paprika, ale kdyz si rajcata spari a oloupe z nich tu slupku, tak je to v pohode.

1anetta11
8. lis 2018

@hanasedla To by bylo fajn, to by jsi byla fakt moc hodná 🙂. No právě a já jsem docela spáč, takže si ráno moc ráda dospím, takže se mi moc nechce vstávat třeba o hodinu dříve, abych se nasnídala a proto se mi často stává, že jsem hladová až do svačiny v práci, protože v práci nemám čas snídat, jsem časově omezena, abych splnila úkol.

hanasedla
11. lis 2018

@kika266 Tak to se nedivim, ze ji vadi potraviny se slupkou nebo tezce stravitelnou slupkou, muj chlap taky rajcata se slupkou nemuze jist, hlavne rano. A ona nejake probiotika nezkousela?

hanasedla
11. lis 2018

@1anetta11 No tak to zkus s temi probitoiky a dej mi vedet jestli pocitujes nejakou zmenu a jak jsi na tom. Ja ti uplne rozumim, ale ted uz se nemusim bat se rano normalne nasnidat a jit v klidu do prace, abych se bala cesty 🙂.

hanasedla
Odpověď byla odstraněná
hanasedla
11. lis 2018

@kika266 Jasne to te chapu a pozorovala jsi treba jestli to neni i jidlem, ktere rano snidas? Nebotreba i tim co vecer jis? Ja kdyz se vecer dost najim, tak rano proste musim 🙂.

bayt
11. lis 2018

Takto to měl manžel - nedřív mu nic nezjistili a pak po nějaké době zjistili, že má Crohna. Asi se mu pomalu rozjížděl.

1anetta11
14. lis 2018

@hanasedla Jo určitě to vyzkouším, protože takto nechci dále fungovat, protože tak se ani moc dobře fungovat nedá ☹, ale vyzkouším to a budu doufat, že se to zlepší 🙂.

1anetta11
14. lis 2018

@hanasedla Tvoje další odpověď mi nejde zobrazit, copak jsi mi psala? Asi tam bylo něco co nemělo, když ti byla odstraněna, tak to zkus jinak 🙂.

kika266
14. lis 2018

@hanasedla Jo tak to me taky napadlo, rikala jsem si ze si ted budu psat co jsem kdy snedla, abych pripadne vedela co me prohani nebo je to celkove. Do ted jsem na tim ani takto moc neuvazovala.

kika266
14. lis 2018

@bayt A muzu se prosim te zeptat co to je? A jak se mu to tedy projevilo? A je mu lepe?

Strana
z3