Po každom jedle musím na velkú, čo robiť?
Ahoj, idem si k vám pre radu . Je to trošku nepíjemna tema ...
Po každom jedle musím na velku. Snídane obed večere, i svačina.
Co robit ? Mate niekto nečo podobné ?
@kika266 Beru je uz temer rok a citim se skvele, moc mi pomohly. Cetla jsem ruzne recenze a radila jsem se s lekarem a na zaklade toho vseho jsem si vybrala tyto. Na jejich strankach jsou take recenze, ty si muzes taky precist jestli chces. Jsou volne prodejne, takze predpis neni nutny. Jsou to pul litrove lahve a z nich si odlevas do kalisku.
@hanasedla Ja si myslim, ze to stejne delaji jako standartni zalezitost, prave ze nic prijemneho to neni a mela by jsi u toho byt uvolnena a to si myslim, ze by moc neslo, kdyby jsi byla vzhuru. Jo pokracuje dobre, uz prisla na par potrevin, ktere musi uplpne vynechavat a uz jich vyzkousela dost, co ji nedelalay problemy, takze super. 🙂
@hanasedla Ano divala jsem se na jejich stranky. Jsou to tyhle? https://www.symprove.com/ musela jsem si to prelozit, ale nasla jsem tam dost informaci 🙂.
@hanasedla To by bylo fajn, to by jsi byla fakt moc hodná 🙂. No právě a já jsem docela spáč, takže si ráno moc ráda dospím, takže se mi moc nechce vstávat třeba o hodinu dříve, abych se nasnídala a proto se mi často stává, že jsem hladová až do svačiny v práci, protože v práci nemám čas snídat, jsem časově omezena, abych splnila úkol.
Takto to měl manžel - nedřív mu nic nezjistili a pak po nějaké době zjistili, že má Crohna. Asi se mu pomalu rozjížděl.

@hanasedla Jak dlouho je beres a proc sis vybrala prave tyto probiotika? Mela jsi nejake doporuceni od nekoho nebo ti je nekdo predepsal? Nejak si neumim predstavit jejich velikost, je to v malych lahvickach?