icon

Po každom jedle musím na velkú, čo robiť?

beruska3011
24. čer 2015

Ahoj, idem si k vám pre radu . Je to trošku nepíjemna tema ...
Po každom jedle musím na velku. Snídane obed večere, i svačina.
Co robit ? Mate niekto nečo podobné ?

Strana
z3
kika266
14. lis 2018

@hanasedla To nevim, myslim ze ale ne, protoze chtela byt fakt cista, aby opravdu poznala co ji vadi a co ne 🙂, to by asi nepoznala uplne dobre, kdyz by si takto pomahala.

bayt
14. lis 2018

@kika266 Je to autoimunní onemocnění, je nevyléčitelné. Měl problémy třeba právě s těmi průjmy. Teď je na biologické léčbě, takžeje mu dobře, i když i ta léčba má i nežádoucí účinky....ale zvládá pracovat a žít normální život.

hanasedla
15. lis 2018

@1anetta11 Jasne zkus to, za zkousku nic nedas a myslim si ze uzivani probiotik ti muze jen pomoci, alespon z me vlastni zkusenosti si to myslim 🙂.

hanasedla
15. lis 2018

@1anetta11 Posilala jsem ti tam odkaz na stranky, tak asi proto to bylo smazano. No nevadi, poslu ti odkaz do soukrome zpravy, byly to primo na stranky Symprove, tak pak koukni do zprav 🙂.

hanasedla
15. lis 2018

@kika266 Ano to je urcite dobry napad, tak budes mit prehled a budes pripadne vedet co ti dela spatne a prohani te. Pak k tomu zkus nasadit ty probiotika a zkus jist zase to stejne jidlo a uvidis jak to bude fungovat 🙂. Jeste me napadlo, ze si o ne muzes napsat jeziskovi 😀.

hanasedla
15. lis 2018

@bayt Copak je to za nemoc prosim a jak se manzel leci? Copak mu pomaha?

bayt
15. lis 2018

@hanasedla Má bioléčbu - dvakrát měsíčně na ni chodí do nemocnice. Nic lepšího na to zatím nevymysleli.

kika266
1. pro 2018

@bayt Tak to je dost silene a jinak muze vest normalni zivot, kdyz se tak blbe zeptam? A v cem ta biologicka lecba spociva jestli se muzu zeptat?

kika266
1. pro 2018

@hanasedla Jo uz se stalo 🙂, napsala jsem si a dopis poslala spolu s detmi, tak uvidime co jezisek na to 😀, ale urcite neco prinese. Vyzkousim to prave postupne a uvidim co to udela a budu doufat, ze mi to pomuze 🙂.

bayt
2. pro 2018

@kika266 Tak zatim ano, byt ta lecba ma i neg. ucinky. Spociva v tom, ze te 1x za dva mesice pripoji na cca hodinu dve na kapacku s tim lekem. Bohuzel je hodne draha, cca 40 tis. jedna davka, takze pojistovny delaj problemy. Zejmena, kdyz jde o nekoho, komu se to teprve cerstve zjistilo. Ale partner mel stesti na lekare, kteri to vyjednali.

1anetta11
11. pro 2018

@hanasedla Jo děkuji, díky že jsi mi to poslala. Prosím tě a ty si necháváš ty probiotika v lednici? Myslím úplně všechny nebo jen otevřené? Co když nechám otevřené venku?

1anetta11
11. pro 2018

@hanasedla Děkuji, objednala jsem si je, tak uvidíme jestli mi to stihne přijít do vánoc, abych si mohla zabalit dáreček pod stromeček 🙂, ale třeba jo a když ne, tak si dám novoroční dáreček, ale probiotika na Vánoce by se mi hodily, při tom všem jídle co bude 🙂.

hanasedla
12. pro 2018

@1anetta11 Ano nechavam si je v lednici, ale staci jen ty otevrene, kdyz je nechas v teple, tak se tam zacnou ty bakterie mnozit a rychle se to zkazi vis, ale zavrene mit v lednici nemusis.

hanasedla
12. pro 2018

@kika266 Jasne to je nejlepsi, nic se nema prehanet 🙂. Byla jsi hodna? Tak urcite neco donese 😀.

hanasedla
13. pro 2018

@1anetta11 Jo treba ti to stihne prijit do vanoc, kdy sis to objednavala? Maji docela rychlou dorucovaci dobu, ja jsem je mela doma do tydne, takze fajn. No ono spise zalezi kolik toho pred vanoci budou mit, ale na zazivani se ti budou urcite hodit 🙂.

hanasedla
13. pro 2018

@1anetta11 Nechavam v lednici jen ty otevrene, ty zavrene neni treba nechavat v lednici, ale kdyz se to otevre, tak ty prospesne bakterie zacnou pracovat a pak neni dobre, kdyz jsou v teple, asi aby se nepremnozili 🙂.

kika266
13. pro 2018

@hanasedla Ja si myslim, ze jsem byla hodna 😀, ale ne kazdy si to muze myslet 😀. Jsem hodna hlavne kdyz spim 😀 😀. Ale jo myslim ze neco urcite donese 🙂. Jestli prijde email ze objednavka byla vyexpedovana, tak to pak dorazi rychle si myslim nebo tedy doufam 🙂.

kika266
13. pro 2018

@bayt Ty blaho, tak to je pekna darda, to jsou castky, to je silene. Jo pojistovny rady delaji problemy, kdyz maji neco proplatit, ale to je fajn , ze ma dobreho lekare, ktery mu to zaridil. Tak to musi byt docela neprijemne, ale zase je to jednou za dva mesice, tak to jeste i jde ne ☹.

bayt
13. pro 2018

@kika266 tak kdyby šlo jen o to, tak je to asi fajn, ale znamená to pořád cca dva dny volna co dva měsíce, nežádoucí účinky léčby, nemožnost dostat například některé typy očkování atd.

1anetta11
16. pro 2018

@hanasedla Jo jasně, tak to dává logiku 🙂. Tak ještě že tam nemusím mít všechny, to bych měla plnou ledničku 🙂. Taky bych je mohla dát na balkon 🙂, teď v té zimě.

1anetta11
16. pro 2018

@hanasedla Určitě se mi to na zažívání o Vánocích 🙂. Objednávala jsem je minulý týden, takže by to mělo do Vánoc v pohodě dojít. Už jsem se s nimi i spojila a bylo mi řečeno, že nejpozději příští týden to bude doma 🙂.

1anetta11
16. pro 2018

@hanasedla Děkuji za informaci 🙂. Něco jsem si o tom už i četla.

Strana
z3