Ahojíky můžete mi někdo poradit?předevčírem sem měla v uchu bedara tak sem ho vymáčkla a furt sem tam rejpala a do rána jsem trochu přestala slyšet no a na dnešek jsem na to jedno ucho hluchá úplně,nevíte c stím? 😞
sparka a to si na to ucho fakt nepocula vobec? to si tam musela mat kolko hnisu? teda... ja keby som z nicoho nic "ohluchla" urcite by som utekala na pohotovost...
sirinka:vůbec no byl to tak 2mm silný a 7mm velký kruh neslyšela sem vůbec bylo to hrozný...a když sem chodila tak sem se motala ty jsi taky těhulinka já taky 😃
slnieckova preco?ja som sa tiez dobre bavila aj ked som neprispela,ved to bolo evidentne,ze ma daco v uchu a pokial v tom nemal prsty manzel :-N :-N alebo dieta 😃 😃 😃 tak potom co ine ako Wax 😃 😃
ja len k tomu kili,-ja som tiez vedela od 16tt,ze budem mat dievcatko.videl dr.na sone,aj ked nechcel este velmi povedat,som ho donutila. 😉 /mne sono robil kazde 2t,ako rizikovke/ 😉
roasha:já jsem prostě měla strach kdyby se to stalo hned po vymáčknutí bedara tak to chápi ale trvalo to tři dny...a dnes sem neslyšela vůbec,tak mě to vyděsilo...
no akoze ja som si vazne myslela ze si niekto robi srandu preto som ani neprispela,sparka nejeduj sa ber to tak,ze chvalabohu nebolo to nic zle 😃 😃 😃 a ako si si to nakoniec vytiahla? :-N
teda no nevbola som si ista 😃 😃 😃 sparka,samozrejme ze keby sa to stalo mne tak aj ja sa obavam ale urcite to neriesim po par dnoch na internete ale hned rano startujem helikopteru a letiiiiiiiiiiiim k dr :-N
bubba:jak sem to vytáhla trošku trapné a komické... vzala sem odsávačku na nudle baby vac ariana ta je na vysavač strčila do ucha a zapla vysavač na plný plyn...nešlo to tak sem vykapala a pak to vylítlo a já slyšela 😃
tak ja mám tiež niekedy beďara v uchu, ale buď mám malú dierku alebo tlsté prsty, ale vymáčknuť to nikdi neviem. Ale vždy ma tak s..e, keď je taký boľavý ]-(
nj holky bedar v uchu mě vyplašil ale už je to a zvladla sem to nakonec sama