icon

Poraďte milého, ochotného zubaře v Praze. Panický strach

beruska252
15. led 2015

Ahoj holky.jsem tu nova.koukam ze tady resite skoro vsechno tak neco pridam. Mam hrozny strach ze zubare.naposled jsem byla pred 10 lety.mam hrozne pokazeny zuby a co je nejhorsi, tak i predni ☹ uz jsem kvuli tomu byla i u psychologa protoze me hrozne ty zuby bolely, ale stejne jsem tam nesla 🤐 Zacalo to tim, ze kdyz jsem byla naposled, mlady zubar se na mne ,,ucil,, a ja jsem pak jeste 14 dni brecela bolesti. od vtedy ani tuk. Prosim nevite mi poradit zubare/zubarku v Praze ktera je mila,ochotna a pomohla by? Ja uz se chci konecne zacat smat ☹ a kdyz tak mate s necim podobnym skusenost ?? Co by me cekalo a kolik by to stalo ?? kdyby jsem si treba chtela dat udelat cely vrchni patro ?? ☹ Holky pomozte mi

Strana
z3
kvakuska
20. led 2015

@beruska252 tak dej potom vědět, jak to u zubaře dopadlo ... třeba to nebude tak hrozné jak myslíš 😉

beruska252
autor
20. led 2015

@kvakuska no to doufam 😅 jasne dam vedet 🙂 diky

calabasa
20. led 2015

opravdu doporučuju tohoto zubaře, pan Dvořák : https://www.facebook.com/stomatologiedvorak Je na Praze 6 - Břevnov, trhal mi shnilý zbytek zubu, opravoval asi 6 dalších, je to kouzelník. Už k němu chodí i má mamka a táta.

beruska252
autor
20. led 2015

@calabasa a je mily ?? vzal by me i se synem ?? 9 mesicu

tristizia
20. led 2015

Ahoj, nevím, jestli to tu zde již nikdo nepsal, ale doporučuji mudr. suchou - www.dentalnest.cz, paní doktorka umí téměř zázraky a bere nové pacienty.

calabasa
20. led 2015

@beruska252 je opravdu opravdu skvělý, myslím, že bude určitě brát, protože se osamostatnil nedávno od Dr. Bisové, která je kousek od něj. U Dr. Bisové je i dětský zubař i dentální hygiena. Já tam chodím, i s dětmi od 1 roku, ale jako k svému zubaři přecházím s ním. Dr. Bisová je tady http://www.ordinacenamarjance.cz/ . Držím palce!

beruska252
autor
20. led 2015

Holky děkuji vám moc. Zatím jsem psala panu doktorovi od
@calabasa a ze by me vzal 😀 ještě čekám na @foogy co řekne pani doktorka 😕

evaviki
20. led 2015

co nejake tipy na P2,P3,P10,P4? 🙂 Porad hledam noveho zubare a zbabele to oddaluji..

foogy
21. led 2015

@beruska252 Promiň, že píšu až teď. Zubařka - p. Fojtová tě vezme, info jdu napsat do zprávy 😉
http://www.stomcentrumjarov.cz/ordinace8.htm

beruska252
autor
22. led 2015

@foogy
@tarra27 HOLKY HOLKY UZ JSEM OBJEDNANA 😎 😎 mam radost velkou ale uz mam i bobky zase 😨 😨

jahudka.1
22. led 2015

Dental office H33- MDDr. Tereza Buchtová, je skvělá🙂

tarra27
22. led 2015

@beruska252 super!!! Neboj,to zvladnes. Poprve se budes bat nejvic, podruhe taky hodne a pak se presvedcis,ze to neni takova hruza ;) a bude lip a lip...a az zacnes chodit "jen" na prevence, tak uz vubec,a budes rada, ze jsi to dokazala! 🙂 jsi dobra, ze jdes.

beruska252
autor
26. led 2015

@foogy tak jsem tam byla 😀 pani zubarka je mooooc zlata .. Jsem rada ze jsem tam byla. Vsechno mi rekla, priblizne vypocitala kolik by me to vyslo a spojena jsem sla domu. Takze se zacina setrit na nove zoubky a uz se moc tesim kdyz tam zase pujdu 😀 😀 coz bude doufam bud.tyden 😎 😎

kvakuska
19. únor 2015

@beruska252 ahoj, dnes když jsem ležela v zubařském křesle, vzpoměla jsem si na tebe a na tuto diskuzi ... tak jak to s tebou vypadá? už máš něco za sebou? pokud ano, jaké to bylo? zvládlas to? a čeká tě toho hodně? ... omluvám se za tolik otázek, ale mám příbuznou, která se také k návštěvě zubaře nemůže rozhoupat, a to jí chybí přední zub! vypadá jako čarodějnice 😲 ... tak by mě zajímalo, jaké to je jít k zubaři po tolika letech ... budu ráda, když něco napíšeš, každopádně dál držím palce, ať se vše podaří a malej ať má brzy krásně usměvavou maminku 🙂

silvapokorna
27. dub 2015
Uživatel silvapokorna je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od silvapokorna.

Skvělý zubař je celý tým usměvavý a trpělivý je v ordinaci U Smile na Žižkově v Praze. Ochotně poradí, vysvětlí, naučí. Ceník pro představu je tady http://usmile.cz/cenik/ a na webe i články o zákrocích. Nejlepší je tam zavolat a objednat se na osobní konzultace. Já jsem hrozný zmatkař a "stresmann" a cítím se tam dobře.

lonala
Odpověď byla odstraněná
davidpeterson
Odpověď byla odstraněná
beruska252
autor
15. zář 2015

@kvakuska ahoj. promin ze pisu tak pozde 😲 😕 nechodim sem casto... byla jsem ..opravovala mi predni zuby a vuuuubec to nebolelo. pak 3 a 4.. na moje financni pomery to je narocne takze ostatni zuby casem... a ze ich neni malo ☹ jeste potrebuji tak 20 000 na opravu .. ale dobra zprava je ze na kazdou dalsi navstevu se tesim 😀 pani doktorka je uplne supr.
JAK JE NA TOM ZNAMA ? at se neboji...
(omlouvam se za chyby ale jsem na pul Slovenka a tohle pisu na rychle)

berenika39
13. čer 2016

@evaviki tohle?

Strana
z3