icon

Problém s rovnováhou bez diagnózy. Jaké máte zkušenosti?

19. pro 2021

Přejde někdy sám od sebe tento problém? Jsem z toho zničena. Kdo jste měl tento problém a k tomu zhoršené vidění, bolest v uchu, a stíhání oka jeden den, pak zas druhého druhý den..... Vyšetření LP i MRI žádnou RS nepotvrdilo...
Kde byohl být problém... Zítra jedu opět k lékaři, kde je problém? Zažila jste někdy některá něco podobného?

Strana
z2
autor
20. pro 2021

@apokalismus odebrali mi krev na štítnou žlázu znovu, na bolerie znovu a dostala jsem betaserc. Mohlo by to souviset s uchem, ale ten hmat jak vy tu říkáte mi nedělala, jen vychází z mých pocitu. Jinak ono to může být cokoliv, mě střídavě k tomu stioe oko, jsem Malátna a je mi na zvracení, mám průjmy a moc toho nesnim a to se defakto už moc nenervuju, protože možná už i AD působí a jsem smířená, že buď se na nic nepřijde a zůstanu takto pořád a nebo se přijde pozdě.

apokalismus
20. pro 2021

Ten betaserc by mohl zabrat,tak uvidíš, třeba bude líp...

autor
22. pro 2021

@apokalismus za jak dlouho zabírá betaserc? Beru ho od pondělí a zadna změna. Mám podezření na ten zánět v uchu a asi se mi rozlejza do oka.

apokalismus
22. pro 2021

Dej mu ještě pár dní...

iivetaak
22. pro 2021

Omlouvám se za pozdní odpověď. Problémy jsem měla s uchem, pichli mi ho, ale špatně. Nic neteklo. V noci jsem měla skoro 40 horečky, druhý den jsem jela znovu. Pichli, odsavali. Ve středu kontrola na ORL a nechali akutně přijmout právě na základě cviků-třeba chodit na místě se zavřenýma očima (prakticky jsem se otočila úplně), nějaký cviků koukej na prst přes jejich brýle apod. Atb beru měsíc v kuse a stále se necítím fit. Je to šílený

autor
22. pro 2021

@iivetaak mě právě vtom srpnu to píchli a taky nic neřeklo, skončila jsem po pár dnech na jiném ORL, tam to jen zkontrolovali a žen dobrý... Pak to dalo na 2 měsíce pokoj a po porodu to ucho zlobí, prý je tam sekret ale nic než momax kapky do nosu mi nedali, obávám se že s tím může souviset to špatně vidění na levé oko. Na pravem to není žádná hitparáda, ale nic hrozného. Dneska mě objednali na neurologii na mri páteře a RTG pánve. Ale dál to moc neřeší. Takže jsem bez atb. RS mi opakovaně vyloučila. Tak uvidíme. Ale zmrtvela mi v pondělí noha a naštěstí se to stalo i v ordinaci dneska, takže proto se zaměří snad na pohybový aparát, který mě bolí. Jen nevím co s tou rovnovahou a tím viděním. Brýle jsou sice objednaný, ale to oko se horší, snad přežiju Vánoce, kdyžtak tam půjdu zase.

autor
23. pro 2021

@iivetaak ještě dotaz, neměla jsi náhodou před tím covid? Jestli to co nás trápí nemůže byt třeba i post covid.

iivetaak
26. pro 2021

Nene, myslím, že u mě to nebude covidem. Jsem očkovaná a že bych ho prodělala bych neřekla.

autor
26. pro 2021

@iivetaak já mám čím dál větší chronickou únavu, funguju tak 2 hodiny, pak bych zase spala , nerovnováha pokračuje. Tak ležím a manžel je na procházce s dětmi, a tak den ode dne jsem unavenejsi

Strana
z2