Proč kortikoidy nepomáhají na dermatitidu?
Na nártech se mi dělají takové tečky, flíčky, odřeniny.. Jsou tam, na druhý den polovina zmizí, další den toho mám 2x tolik, pak další den tam nemám nic a tak pořád dokola. Boty a ani ponožky na to vliv nemají. Dle dr, které jsem poslala foto je to dermatitida, poslala mi mast s kortikoidy, ale bez efektu. Dost často mám i fialové nehty na nohou i rukou, na to mi dr nic neřekla.
Máte s tím některá zkušenost prosím?
Zeptej se, zda nemůžeš mít propustnost cév. Nějak takhle to vypadalo u mého tatínka, měl nějakou zvláštní formu, vím, že si to fotili do nějakého lékařského časopisu. Je to hodně let, ale takhle to vypadalo. Za zeptání u lékaře nic nedáš.
Zeptej se, zda nemůžeš mít propustnost cév. Nějak takhle to vypadalo u mého tatínka, měl nějakou zvláštní formu, vím, že si to fotili do nějakého lékařského časopisu. Je to hodně let, ale takhle to vypadalo. Za zeptání u lékaře nic nedáš.
@1pomnenka děkuji, v březnu jdu na utz pruchodnosti cév na nohou, tak že by to souviselo s tím? Tam mě dr poslala, protože mě otekají nohy a bolí mě hrozně lýtka.
Jestli to spíš nejsou petechie?
Jestli to spíš nejsou petechie?
@neomenia na to jsem se dr také ptala a že ne..
Ještě doplním, je to tmavě červené až fialové a bledne to. Tel. to tak nevyfoti 🤷♀️

@anonym_autor