icon

Riziko opětovného nakažení střevní virózou od syna?

amy112233
23. bře 2023

Chtěla jsem se zeptat, když jsem prodělala teď v pondělí střevní chřipku a dnes začal syn zvracet, jaké je riziko že to od něj dostanu zpátky? Mám emetofobii takže je to pro mě docela zahul..

krtcice
23. bře 2023

Podle mě už jsi to měla a teď to znovu nechytneš. Aspoň tak to bylo vždy u nás 😉 momentálně mám dnes prostřední dceru doma se zvracením, mě už pobolívá žaludek ale nevím jestli to neni psychicky, jelikož taky zvracení hodně špatně snáším. Je mi vždy zle třeba 4 dny, ostatní 1 den a dobrý a já se v tom vždycky plácám. Uff... Držím palce.

martt
23. bře 2023

@amy112233 Ta pravděpodobnost, že to dostaneš zpátky je mala. My většinou ty střevní virozy chystáme postupně a ten co "zacal" už to zpátky nedostal.

helen_h
23. bře 2023

@martt U nás také tak, přestože první a poslední je od sebe někdy déle, třeba i skoro týden, nikdy se nám nestalo, že by to kolečko někdo chytil znovu.

amy112233
autor
23. bře 2023

@krtcice tak to jsme na tom stejně

amy112233
autor
27. bře 2023

@helen_h a jaká je šance když to teď koluje ve škole i školce? Já jsem s toho úplně na nervy..

amy112233
autor
27. bře 2023

@martt a co si myslíš když to teď koluje ve škole i školce? Evidentně jsme byly jedni s prvních...a já s toho mám nervy