Strach z prasknutí močového měchýře při cvičení?
Ahoj omlouvám se že zas panikarim ,beru keky ale prostě mám teď silene období a I tak prostě zas namne častěji jde panika ,k osychologovi jdu až v půlce února zase.Jde Oto že jsem cvičila v leze posilování nohou i bricha pritahivani nohou ,jakoby i ježdění na kole a nadzvedavani hýždí,úplně prostě mi vůbec nedošlo že, už předtím se mi chtělo trochu čůrat, nebylo ta ale akutni,jsem začala cvičit asi cca 5 minut možná min,protože jsem si uvědomila a začala panikarit jestli mi nemohl prasknout mocovy mechyr ,prostě jsem blbá ale prote se bojím,vím že se mi chtělo čůrat a uvědomila jsem si že jsem posilovala břicho začínala svaly i břicho atd tak že si říkám jestli právě tímhle nemohlo třeba dojít kprasknuti,záclony mě bolet břicho trochu ,třeba že strachu nevím,hned po cvičení jsem byla na WC a vycurala se normálně, ale i tak mám strach.
@mili11111111 kdyby jsi měla prasklý močák určitě by jsi nesedla u netu a nepsala dotaz .Ela by jsi bolesti jako .....
Nech se hospitalizovat v léčebně, tam budeš mít intenzivnější terapii než jedno sezení za x týdnů...
Tyjo, za 14 let klinické praxe intenzivisty v traumacentru, kde běžně přijímam pacienty s vysokoenergetickým traumatem (dopravní nehody, pády z výše) rupturu močáku neviděla nikdy, resp. U těch nejkomplexnějších zlomenin pánve vzácne ten kostěný fragment propíchne močák. A myslím, že ani člověk s paychiatrickou diagnózu si nemůže vážně myslet, že si při cvičení na břišní svaly praskne močový měchýř

@mili11111111 No promiň, já vím, že jsi nemocná a je moc dobře, že to řešíš s odborníkem, ale tohle přece nemůžeš myslet vážně. Ne, rozhodně ti nepraskl močový měchýř, tedy pokud ti při cvičení na břicho nespadlo padesátikilové závaží z výšky, jinak si neumím představit, jakým mechanismem by k tomu došlo, takže můžeš být úplně v klidu... 🤷