icon

Únava více než rok po porodu

michaal
4. bře 2016

Ahoj, ráda bych věděla, jestli je na tom někdo podobně, jako já, protože mi to přijde divné. Už cca rok jsem se nevyspala dýl, jak 4 hodiny v kuse. Byly doby, kdy jsme spali maximálně 3 hodiny, ale celkem spíme průměrně 7 hodin, jenže s přestávkama. Důvodem jsou naše dvojčátka, kterým už je sice 15 měsíců, ale stále se v noci budí. Já jsem během dne hrozně unavená, nejradši bych ani nejedla, protože mi hlava padá do talíře. Taky se dost motám, hlavně když stojím třeba u linky a mám skloněnou hlavu. Někdy trávíme dny tím, že uvařím, nakrmím, přebalím, ale pak sebou plácnu na zem/gauč a děti snězte si mě. Každý den chodíme na procházku, kde je to trochu lepší, ale žádná sláva.
Jste na tom taky někdo podobně bídně? Zmínila jsem se i doktorce, ale ta to přičítá dětem. Jsou to moje první a fakt nevím, co je ještě normální 😖

Strana
z2
michaal
autor
12. lis 2018

@peacev Snad jste si narozky užily🙂 A co tatínek, mohl by jednu noc hlídat? Já byla třeba jednu noc u kamarádky, ale je pravda, že to už byly holky velký. Snad to u tebe nebude nic vážného, ty migrény, musí to být mazec. Když to teď vidím zpětně, trochu lituju, že jsem si to víc neulehčovala, i když to s těma uřvánkama šlo špatně🙂 Ale čím jsou ty děti starší, tím to opravdu je lepší🙂

Strana
z2