Útvar na kůži prsu: Co to může být?
Ahoj, tak před 10 dny se mi udělal tento útvar na prsu. Kůže na něm se loupe, je to takové ohraničené. Nesvědí to, nebolí. V úterý jdu na kožní, ale nevím, jestli se tam dostanu, je tam vždy šílený nápor a i když jdete v 6 ráno a čekáte 3 hodiny v čekárně, tak vás nemusí vzít. Objednání na víc jak půl roku.
Nevíte prosím něco, co by to mohlo být? Moc děkuji.

@odula moc děkuji. On to asi kožní problém byl, nicméně to asi souviselo s diagnózou. Nehojící se záněty různě po těle a vygradovalo to bulkou v prsu. V té době, co jsem ale řešila tento flek na prsu, už jsem musela být nemocná. Bulku jsem si nahmatala někdy přelom březen/duben a měla už 2cm. 🥲
Moje reakce tedy taky byla "ty vo*e"... Taky díky, že jsi sem napsala.
I když mě to upřímně trochu vyděsilo, vzhledem k tomu, že jsem měla před těma dvěma lety něco podobného, nicméně od té doby se to neopakovalo.
Nicméně, kdyby ti to nevadilo, tak bych měla k tomu otázky, tak jestli můžu sem, popř. do zprávy?
Ale tak i tak chci vyjádřit, jak je super, že došlo k léčbě, že jsi to nenechala být, že to je "jen" pupínek, i když k tomu pak patřily i ty další věci.
Jo, člověk si někdy připadá, že přehání, ale u tohodle se jednoznačně ukázalo, že to fakt chtělo řešit... Dát si třeba takhle věci dohromady a tak.
No rozhodně budu držet palce, aby už bylo vše ok 🙂
@erchia děkuji moc. Klidně se ptej 🙂 Řekla bych, že to byla nějaká intuice, přece jen, člověk zná své tělo. Byla jsem i unavenější, měla jsem zánět nehtového lůžka na noze, který se ne a ne zahojit, což se mi nikdy nestalo. Pak tenhle flek. Různá zanícená ložiska po těle. No a pak bulka v prsu a šup, už to jelo :(
Moc díky za zprávu. Asi bych si na tu kontrolu taky mohla dojít...

@annkal no ty vole.... super ze jsi v remisi, super ze jsi to sem postla. To opravdu vypadalo jako kozni problem. Jeste ze jsi to nepodcenila. Dalsi motivace k prevenci. Diky, a hodne stesti, hlavne zdravi, at se ta k***a uz nikdy nevrati!!!