Vitestin na Crohna. Pomáhá?

ifpulpo
5. únor 2021

Dobrý den, přítel má Crohna již několik let. Nedávano jsme narazili na bylinný nápoj Vitestin. Máte s ním někdo zkušenosti? Pomáhá? Děkuji.

peterax
10. únor 2021

Ahoj, koukal jsem na to, jak tento bylinný nápoj funguje, co obsahuje atd., protože se touto tématikou poměrně hodně zabývám. Přípravek vypadá naprosto skvěle a mohl by dost možná pomoct. Jsou tam jen dvě věci, které nejsou úplně ideální. První věc je ta, že problémy s trávením jsou zapříčiněné silným znečištěním a toxicitou organizmu, které se nachází v takovýchto případech primárně ve střevech nebo jiných trávicích orgánech. To zda se jedná o určité chronické problémy se zažíváním nebo o crohnovu chorobu, už závisí pouze na stupni znečištění organizmu (u crohnovy choroby je to poměrně hodně silné znečištění). Proto je potřeba se jako první očistit zevnitř od všech těch špatných látek (samozřejmě 100% přírodním, bylinným způsobem, protože léky nás jen ještě více znečišťují, v těchto případech) a až poté je důležité střevo a další orgány v těle doplňovat o látky, které tělu chybí a zajišťovat regenaraci organizmu. Bohužel mám pocit že Vitestin dělá až ty druhé věci, ale nevyčistí organizmus zevnitř (nemám s ním zkušenost, jen to tak vypadá, tak sdílím své postřehy). Druhý problém je v tom, že trvanlivost Vitestinu se zajišťuje tepelnou úpravou (píší to na oficiálních stránkách). Tepelnou úpravou se z bylin vytrácí více než 90% enzymů, minerálů a celkově všech látek, díky kterým mají byliny tak blahodárné a léčivé účinky. Přesto všechno je velmi pravděpodobné, že tento přípravek zabere a alespoň stav partnera zlepší. Určitě se mu tím nepřitíží. 🙂 Jen si nejsem jistý, zda to bude fungovat, nebo se tím dokáže váš partner vyléčit. Pokud k tomu máte jakékoli otázky, nebo byste chtěla vědět, jak zajistit tu očistu organizmu, můžete se mi ozvat a můžeme se spojit například přes fb nebo email. Jak jsem říkal, tomuto tématu se hodně věnuji a velmi rád vám s tím pomohu osobně.

ifpulpo
autor
11. únor 2021

@peterax děkuji za postřehy.

nerro9
11. říj 2021

@peterax
Dobrý den, mám lehčí formu lupénky. Příčinu choroby znám a vím že se musí léčit zevně,zvenčí je to jen krátkodobé,esteticky.
Problém, je že jsou poškozené stěny střev... tzv propustnost střev. Kde se nám látky přes sliznici krevním rečištěm dostanou na kůži,jakož to největší orgán našeho těla a způsobují rychlejší výměnu pokožky. Je to tím ze máme slabí imunitní systém a ten se z 80% procent nachází právě ve střevech.
Můžete mi prosím sdělit jestli nevíte o nějaké zkušenosti pomocí léčby čajem Vítestin ?
Předem Vám děkuji za odpověď.