Vrátila se úzkost po vysazení léků na úzkost?
Ahoj holky ještě mám jeden dotaz Je tu někdo kdo měl úzkosti léky pomohli a pak už se vám to nevrátilo a jste v pořádku? Slycham ze prý dokud člověk bere prášky je to dobrý ale pak se to zase vrátí děkuji.
@lucaaaaaaqa nejhorší stavy jsem měla, kdy jsem nemohla spát, ve dne jsem nemohla myslet. Pořád unavená. Do toho z té únavy ataky, kdy jsem se při usínání budila s pocitem, že nemůžu dýchat nebo uprostřed noci s bušením srdce, kdy jsem měla pocit, že asi vážně umřu,🙈
@babka Přesně tak já jsem dva dny nespala vůbec hlavně ani nevím pak mi dali prášky a jeden den jsem spala 6 hod. a dneska 8 tak doufám že už to zabralo a bude to pak pokračovat dál že to není jenom jeden dobrý den
@babka myslíte ze by to mohlo fungovat? Dneska jsem byla cely den docela v pořádku. Tak nevím jen jestli to bude další den lepší zase už a nebo se to muže proste změnit ze dne na den? Děkuji
@lucaaaaaaqa kdyz to zvladat nebudeš, muzes mi napsat sz, pokud budeš chtít, třeba budu moct nějak pomoci... Psycholog je určitě dobrý nápad. V období dospívání jsem také nemela s kym to probírat🙄, fakt jen po netu vždy v nějaké diskuzi s někým... Později mi hrozně pomáhal přítel, se kterým jsem se seznámila v 18 letech a jsme spolu doteď...
@skarma007 ježíš to je super moc dekuju !!!
Já jen doufám ze když po 2 dnech prášku je mi lepe takže ze to už tak zůstane ale to asi nestane ze? Ze třeba zítra to muže být zase spatne?
@lucaaaaaaqa prostě si to nepřipouštěj, že bude zase špatně. Věř tomu, že tělo se regenerovalo, když mu leky pomohly trochu vypnout. Bude líp ♥️
@babka děkuji to jsem rada :^
Ty prášky na to spaní jsou dneska nějaké divné sice jsem si to vzala před hodinou cca ale cejtim se taková divná oči mi padají a takový divny žaludek a je mi celkové divné 😱 asi už mám půlku tak je to nějaký silnější 🤣🫢
Jinak jste všechny skvělé moc vám dekuju!!
@lucaaaaaaqa hlavně si odpočin ♥️
@lucaaaaaaqa vůbec neděkuj, já jsem taky ráda, když se sem můžu vypsat 🙈Kdo to nezažil, nepochopí
@babka jo opravdu je to strašně fajn pocit potom! Proto moc dekuju tak či tak! Určitě snad budu spát zase to by bylo skvěle ❤️ Akorát ty prášky jsou nějaký divny teda nevím motaji se mi i nohy :D zkusím si říct ze už to bude pořad dobrý ale chtěla jsem jen zkušenost jestli to někomu takhle rychle fakt zabralo 🙈 a přesně tak všichni kamarádi já ne cumi jako na blbecka furt každý nech toho to ďas ses mladá z čeho ty to můžeš mít prosimte a už me ty kecy opravdu serou! Ale na druhou stranu to nezažit taky nevěřím ze to je noční můra to vím az teď
@lucaaaaaaqa S prášky na spaní zkušenosti nemám, ty mi nikdy nikdo nepředepsal. Ale je fakt, že když jsem jednou dostala jako první pomoc Lexaurin, byla jsem po tom jak zdrogovaná 🙈 I při antidepresivech jsem měla na začátku dost zvláštní pocity. Každopádně doufám, že to dám bez léků, když jsem si teď udělala v životě trochu inventuru ♥️🍀
@babka Tak to určitě budete to mít super věřím tomu už podle psaní jste statečná jak blázen co se o mě říct nedá ale já doufám že to bude opravdu v pořádku asi to bude tím že nejím jak nemám prostě nic v žaludku tak ty prášky jsou pak takové hele držte mi palce doufám že se ráno vzbudím a bude mi zase dobře a moc fakt děkuju za pokec hrozně mi to vždycky pomůže
@lucaaaaaaqa držím palce ♥️ a děkuji za milá slova!
@lucaaaaaaqa prasky pomuzou hodne, mozna bude potreba vyladit davkovani, to ma kazdy jinak, co mu sedne. A k tomu psychoterapie, to je pak velka sance na vysazeni leku a celkove zlepseni. Nakdo se toho zbavi uplne, jiny se se sebou nauci pracovat, tak ze v pohode zvlada no a nekdo bete dal prasky aby byl v pohode.... rozhodne je zbytecne bat se predem.
@konidana dobře děkuji to me zase trochu uklidnilo něco pomoc musí. A i kdybych měla brát prášky cely život tak sw nic nestane hlavně ze budu v pořádku to si pořad říkám já se spis pořad bojím ze mi žádný prášky nepomuzou 🙈😳dneska je to 6 den a spala sem už do čtvrt na 10 asi od 11 takže to si myslím je krásné ale teď ráno už je mi zase tak nejak hůř přijde mi ze to zase začíná a to sem myslela ze už to bude dobrý kdyz mi včera bylo dobře :/
@babka já děkuji moc vám!!! Zase nový den a zase jsem taková ze to asi přijde já nevím 🥺
@lucaaaaaaqa to mě vážně mrzi! Moje uplynula noc také nebyla nejlepší, jsem teď trochu ve stresu z práce a včera jsem i přes únavu nemohla usnout. A pak už se samozřejmě začnu trochu bát, že mi vyčerpání zase spustí nějaký horší stav 🙈Kdybys měla chuť (snad nevadí tykání), napiš mi soukromou zprávu, můžu ti dát nějaký přímý kontakt na sebe. Pro rychlejší reakci/podporu ♥️(na koníka vlastně moc už nechodím)
@babka píšu 🍀

@lucaaaaaaqa nechají...třeba jen nejnižší davku😉 u téhle "diagnózy" prostě nikdo neví co bude🤷♀️