Zánět dutin?

adela1399
4. črc 2021

Ahoj,už třetí den mám šílenou bolest hlavy ale zejména při předklonu,dřepu a nebo jakéhokoliv pohybu hlavou dolu…je to fakt nesnesitelná bolest…až mi to jde do ucha…ta bolest je spis na pravé straně hlavy…je to taková bolest jak kdyby mě někdo bodal…je bolestivá na pohmat..bolest je ráno strašná a kolem odpo se dá zvládnout ale večer zase strašný…rýma žádná ale cítím jak kdyby ucpané dutiny. Strašná je ta hlava která fakt bolí jak čert. Prášky nezabírají ani nasivin. Díky za pomoc co mám dělat..přemýšlela jsem o návštěvě nemocnice..jsem s dcerou sama a musím fungovat. Díky moc

barmil
4. črc 2021

@adela1399 na dutiny je nejlepší sinupret a dej si třeba zimní čepici, nebo čelenku, ať to je v teple a povolí to. Po tom sinupretu bys to měla začít vysmrkavat

herminka
4. črc 2021

Ano, to vypadá na zánět dutin, měla jsem ho 2x a jediné, co mi zabralo, byla antibiotika z ORL.

ela90
4. črc 2021

Přečti si něco o přípravku NASODREN. Pokud jde o zánět dutin tak doporučuji všemi deseti. Účinek je prakticky okamžitý. A zážitek nezapomenutelný.

adela1399
autor
4. črc 2021

Děkuji všem 🙂

sarkasv80
5. črc 2021

Zánět vedlejších dutin já na to měla ATB bolest šílená,byla jsem úplně hotová, podruhé jak jsem cítila,že to začíná použila jsem radu ORL lékaře z nemocnice (velká injekční stříkačka,teplá voda, sůl) naředit ,nabrat do stříkačky,ucpat jednu nosní dírku a silou vstříknout do nosu,pak opakovat do druhé dírky,a tak třeba 6x denně.
Voda by měla být teplá normálně do těch 40st a soli normálně,aby to prostě bylo jemně slané ta voda,za 3dny povolí a vše se smrká ven,bylo to šílené,jinak mě to prasklo i po ATB,ale ty výplachy jsou lepší pro začátek,jako bývají i nějaké konvičky,ale to si myslím,že neudělá ten tlak jako stříkačka.

adela1399
autor
5. črc 2021

@sarkasv80 Ježíš a neboli to?😭

olyn
5. led 2023

@ela90 dobrý den, syn ma nabeh na chronicky zanet dutin, muzu se zeptat na ten Nasodren? Zadnou rymu v podstate nema, nic nevysmrka, jen na rtg to ma zastrene. V jake fazi Vam Nasodren zabral? Diky.

felis
Autor odpověď smazal
Zobraz
felis
Autor odpověď smazal
Zobraz
elialen
5. led 2023

@adela1399 sinupret

ela90
6. led 2023

@olyn a má tam teda zánět? Já když jsme to několikrát použila, tak jsem měla vysoké crp, od doktorky antibiotika, rýmu pocitově někde “vzadu”. Po použití se to silně spustilo. Mrkněte na příbalový leták. Složení je nějaký výtažek z bramboříku. Takže pokud na to případně není alergie, tak jde o přírodní produkt. Žádné hnusny do těla. Tak jestli už nevíte jak z toho a hledáte ještě cestu co zkusit….

siima12
6. led 2023

Zdravím všechny. Jsem nachlazená mám rýmu, a už 3 den mám zalehlé ucho a ne a ne aby se uvolnilo. Ucho mě nebolí občas píchne ale to nic není. Měl jste někdo stejně?🤷‍♀️ Pokud to do pondělí nepovolí tak budu volat na ušní.