Zdravím, není tu někdo kdo má zkušenosti se zubními implantáty?

slecna_el
27. led 2019

Nenajde se tu někdo kdo by mi doporučil zubní kliniku kde se věnují implantátům? Nejlépe jestli se tu najde někdo kdo má vlastní zkušenosti. Za každou odpověď budu moc ráda 🙂.

ltv40
27. led 2019

Byla jsem před pěti lety u MUDr. Pavla Kříže (Praha, Kyje). V první řadě je to profesionál, který vede i školení pro ostatní lékaře, garantuje snad nějakou metodiku nebo co... Všechno mi skvěle vysvětlil, i následná péče byla super. Cena v té době byla ok = průměrná. No a k tomu zákroku - překvapivě mě to implantování vůbec nebolelo. Umrtvení fungovalo naštěstí, bála jsem se šíleně. Měla jsem problémy až s hojením. Několik dní jsem byla na Ibuprofenu. Ale měla jsem to komplikovanější, protože mi dával do dásně nějakou výstuž ke kosti. Nyní perfektní. Naprosto doporučuju 🙂 Dokonce jsem k nim nějakou dobu chodila i na běžné zubní prohlídky, ale mám to daleko.

sudylichozrout
27. led 2019

@slecna_el ahoja, jsem z Prahy, ale muj zubar mi doporucil Hradec, mel tam spoluzaky. Normalne ve spitale na zubnim. A uplne super, implantat je ceske vyroby, drzi vytecne, je hezky udelany, telo ho prijalo. Delali mi ho v roce 2014 a stalo to 18 tisic. V Praze by stal minimalne 30 tisic.

knuffel
28. led 2019

Mám implantát už od roku 2000, dělal ho prof. Németh v Praze (Kateřinská ulice). Ťuk ťuk ťuk, drží 😁.

bayt
28. led 2019

Já jsem třeba byla v Hradci ve fakultce, jsou tam super, dělají zuby i slavným lidem. A cena byla tak o třetinu, možná i půlku levnější jak v Praze.

bayt
28. led 2019

@sudylichozrout Jo tak přesně tam jsem byla taky! Už je to šest let, vše bez problémů a bez potíží, dokonce i korunka mi již drží přes šest let. Taky jsem tehdy platila asi 18 tis. s tím, že mi doplňovali kost.

sudylichozrout
28. led 2019

@bayt Jojo, byla jsem až překvapená, jak dobře mi v Hradci implantát vyrobili. Pokud bych potřebovala další, tak pojedu zase tam.

slecna_el
autor
28. led 2019

Děkuji všem za tipy 🙂, Hradec mám přes 200 km s dojížděním bych to asi nezvládla :( .

slecna_el
autor
31. led 2019

@knuffel Nejspíše se objednám k panu prof. Némethovi, co jsem takhle koukala tak už není na Kateřinské ul. ale na Budějovické že? Je to on nebo se jedná o někoho jiného? A jaký byl přístup? Mám hrozný strach . 🙂

knuffel
2. únor 2019

@slecna_el Je to už 19 let zpátky, moc si toho nepamatuju, implantát drží včetně korunky bez jediného problému. Přístup byl fajn, co si vzpomínám. A kde sídlí teď, to nesleduju. Tak to jsem moc nepomohla 😁