icon

Zkušenosti s navyšováním dávky Sertralinu z 0,75 na 1?

wow
23. dub 2023

Je mezi Vámi někdo kdo navyšoval Sertralin z 0,75 na 1.

lenkalubina
23. dub 2023

Jak to myslíte? Já třeba beru v létě padesátku a zimě,když je málo slunce, tak mám stovku🤔

wow
autor
24. dub 2023

@lenkalubina no spíše jak se člověk cítí po navýšení? Bojím se že mi bude blbě jako když jsem Sertralin začala brát.

wow
autor
24. dub 2023

@lenkalubina myslím ze 75 na 100

konidana
24. dub 2023

@wow já brala, a postupně navyšovala z 50 na 100 a pak (asi po roce) zase dolů. Blbě mi nebylo. Jen v začátku, než začal účinkovat, ale to nebylo z léků, ale z rozhašené psychiky. Léky mi pomohly.

lenkalubina
24. dub 2023

@konidana přesně jak píšete 👍

lenkalubina
24. dub 2023

@wow sertralin je z ad nejlíp vstrebatelny...jako jeden z mála se může i v těhotenství...takže smyslim,ze z něho.vam asi špatně nebude🤔 v navýšení vidím spíš pomoc než obavu😉 já budu opět snižovat na 50,když začíná být sluníčko 🌞 ale všechno konzultuji s psychiatrickou

wow
autor
24. dub 2023

@lenkalubina já také chodím k psychiatrii, právě on mi doporučuje ať navýším na 100. Beru 75 už pět let

lenkalubina
24. dub 2023

@wow já už 15 let😉 vůbec se toho nebojte. Pak se dá zase snížit,pokud vám bude lip

wow
autor
25. dub 2023

@lenkalubina já se spíš bojím aby mi nebylo blbě jako když jsem Sertralin začala brát, že se můj stav ještě zhoršil a po třech týdnech už vše ok

lenkalubina
25. dub 2023

@wow nemyslím si🤔 už jste zvyklá

majca_marku
26. dub 2023

Nejhorší je se bát už předem, tím akorát zaručíte, že vám blbě bude :D Nebojte, jestli vám to doporučil psychiatr, tak to bude v pohodě. 🙂