icon

Změny po hormonální stimulaci: Je to rakovina prsu?

kathrinepierce
19. črc 2023

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, minulý rok jsem podstoupila hormonální stimulaci vaječníků.
Bohužel se nepovedlo embryo zavést
Před 8 měsíci jsem byla na vyšetření ultrazvukem prsů, byla mi zjištěna cysta a fybroadenom.
Jenže teď mivedle fybroadenomu zjistili nějaký útvar, z bradavky mi tekla vodička žluté barvy, tak jsem letěla k doktorce a ta řekla, že ať se nebojím,ze je to vlivem hormonů.
To se poslední 4 dny změnilo a začala vytýkat krev, takže jsem letěla k doktorce.
Tam mi udělala ultrazvuk a zjitila:
Rozsah ložiska nelze jednoznačně stanovit/okraje místy neohranicene/textura šetřela, tužší ložisko o rozsahu 60×40až 70mm, nelze vyloučit mikrokalcifikaci, nejasná biologická povaha

Jsem objednaná na mamografii a biopsij až příští týden.
Nemáte nějaká zkušenost.
A i kdyby ti byla rakovina, vyroste za tak krátkou dobu a tak hodně když před tím to tam nebylo?
Předem děkuji za odpověď.

lencaa11
19. črc 2023

@kathrinepierce někdy je to rychlí na fb jsou skupinky kde vám hodně ženy poradí držím palce ať je to vše v pořádku ☘️☘️jinak to tam mohlo bejt někde schovane možná bude to v pořádku

kathrinepierce
autor
19. črc 2023

@lencaa11 děkuji moc

1pomnenka
19. črc 2023

Kamarádka byla na biopsii 6x během 10 let. Vždy cysty a kalcifikace. Vždy to bylo negativní.

kathrinepierce
autor
19. črc 2023

@1pomnenka moc děkuji za odpověď. Uspokojil mě

kathrinepierce
autor
19. črc 2023

@1pomnenka pardon upokojila jste mě

kathrinepierce
autor
19. črc 2023

@kathrinepierce teklo ji něco z bradavky hnus či krev?

levandule_k
19. črc 2023

Držím palce, ať je to banální. Chápu, že čekání je vždy nejhorší.

kocila
19. črc 2023

@kathrinepierce vse muze rust rychle i v ramci mesicu,ale muze rust nezhoubny nador, ci neco jineho.
Podstoupila jsem biopsii a cekani na ni a na vysledky bylo to nejhorsi, co jsem v zivote zazila.
Je dulezite, ze mas termin a ted jen drzet palce,ze se nejda o nic vazneho. Nekdy strach je horsi nez nemoc samotna.
Moc na tebe budu myslet a zkus myslet pozitivne 🍀

kathrinepierce
autor
19. črc 2023

@kocila děkuji moc

dixi86
19. črc 2023

Nádor roste rychle, pokud lze nahmatat, je to takovej hrbolek tvrdej, hnusnej(dost často, ne vždy). A i kdyby, tak se vše dá léčit a vyléčit. Čekání je nejhorší. Měla ji ségra, tchyně, obě jsou v poradku i po letech a teď bojuje kamarádky segra. Držím palce

kocila
2. srp 2023

@kathrinepierce jak jsi dopadla? Drzim palce 🍀