icon

CD přehrávač od Fisher Price. Máte zkušenost?

klara.t
28. lis 2010

Máte s ním někdo zkušenosti? Líbí se mi, ale kamarádka mi říkala, že bývá dost poruchový. Že její kamarádka ho má snad už potřetí v reklamaci. Stačí prý s ním jen trochu bouchnout (což děti dělají) a už nehraje.

klara.t
autor
29. lis 2010

nikdo ho nemá?

beruska2x
29. lis 2010

@klara.t my mame od FP veci vic - housenku, interaktivni choditko, pejska ... a nic malyho nebavilo 😅 😝

lamarika
29. lis 2010

Taky toho máme od FP víc (pejsek, CD přehrávač, multifunkční stolek, želva,. . .) a taky ho nic nebere. Ten CD přehrávač je navíc celkem dost poruchovej. Nám i známý se hned rozbil a funguje víceméně na heslo

smardik
29. lis 2010

mám od FP přehrávač a pak multifunkční stoleček,auto, hrnec, psa,knížku a všechno je v pohodě, funguje vše akorát ten CD přehrávač moje kluky nebaví, nějak je to nechytlo už bych nekoupila, pes nebo hrnec je baví daleko víc

klara.t
autor
29. lis 2010

a máte jiný tip na vánoční dárek: 😒

smardik
29. lis 2010

u nás měl dost úspěch ten multifunkční stolek a hrnec FP, to asi využívají nejvíc a ted ještě ten pes pokud chceš teda něco od FP

klara.t
autor
29. lis 2010

Nemusí to být od FP, ale líbí se mi od něj věci. Ten stoleček mají v plánu koupit tchánovci. Pejska máme. O hrnci jsem uvažovalal. Uvidíme.