icon

Cyklosedačka Thule ride along, jak jste spokojeni?

katyedie
1. srp 2014

Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli někdo nevlastníte tuto sedačku , by mě zajímalo jak jste s ní spokojeni... 😎 😉 díky předem za odpovědi

nordjane
25. čer 2015

@katyedie porizovali jste tu sedacku, nebo nakonec ne? prave nad ni premyslim a rada bych nejake recenze 🙂

katyedie
autor
25. čer 2015

Nakonec ne, nebyla možnost si ji ani prohlédnout, protože jí skoro nikde nemají. Koupili jsme Hamax caress a super 😉

nordjane
25. čer 2015

@katyedie děkuji za zprávu. 🙂 tak já na ni právě koukala v thule obchodě, takže na živo jsme ji viděli 🙂 nu budu muset popřemýšlet, koukám na tuto, hamax a nebo bellelli tyger 🙂

maggie4
1. bře 2017

Zkouším obnovit téma. Máte někdo zkušenost s touto cyklosedačkou? Momentálně zvažujeme její koupi. Případně doporučte nějakou jinou, prosím. Děkuji

nordjane
1. bře 2017

@maggie4 máme ji a je fakt super!! Není to žádná rachotina a drží na kole opravdu pevně 🙂

jara_heb
28. bře 2017

@nordjane Dobrý den a museli jste přikupovat nějaké náhradní součátsky, abyste sedačku mohli napasovat na rám kola? Zvažuji koupi této krásné sedačky a pořád váhám :D

nordjane
28. bře 2017

nemuseli jsme kupovat nic a to máme na novém kole s klasickým rámem a koly prumeru 29¨🙂 @jara_heb

jara_heb
29. bře 2017

Super, tak já ji jdu hned objednat :D
Jo a ještě prosím, sedí se tam vašemu dítku dobře i s přilbou? My koupili uvex kid2, tak doufám, že nebude narážet do opěradla :(

nordjane
29. bře 2017

@jara_heb v pohodě, uvex kid II syn měl také 😀 Teď už dostal uvex junior a kid přenechal bráškovi 🙂

jara_heb
31. bře 2017

:D sedačku už máme doma, tak doufám, že brzy vyjedeme... jen musím počkat, až bude synek zdráv :D

nordjane
31. bře 2017

@jara_heb tak brzké uzdravení a ať dobře slouží 🙂 syn je také stále nachlazen, ale zatím se to dá zvládnout 🙂 Letos ho učíme už na kole, takže se povozív sedačce naposledy a příští rok už bude muset sám šlapat 🙂