Dětské hřiště Wickey - zkušenosti
Dobrý den,
nemáte někdo zkušenosti s nákupem dětského hřiště od firmy Wickey? Děkuji.
@bamak dřevo tenké je a navíc zkroucené, takže těžko říct,jak dlouho vydrží.
@adelinka89 děkuju. Tak to mě dost odrazuje.
@bamak ale zase za ty peníze,co bychom chtěli,že? Brácha je truhlář a prý by to pod 30tisic neudělal.
Taky jsem objednala a zaplatila. Jsem zvědavá co dojde. Koukala jsem i na hřiště třeba v Hornbachu, ale recenze taky nebyly moc dobrý (chybějící dřevo, poškozené, plíseň apod.). Tak snad tohle bude lepší. Pořádně to ošetříme a uvidíme jak dlouho to vydrží. Je pravda, že od truhláře takové hřiště s pořádným materiálem by bylo cenově úplně jinde, takže je jasný, že úplně ťip ťop to nebude.
@adelinka89 děkuju, taky už jsem uvažovala o truhlarovi. Pořád váhám.. Každopádně děkuji za info.
Byla bych moooc ráda za detailnější fotky, co se týče kvality hřiště, pokud by někdo našel trochu času a cvaknul to...
Díky díky
@adrianso1 děkuji i já
@christieee no 20 nepotřebujeme, ale třeba 9-10 let ano... teď to sháníme hlavně pro dva nejstarší 5 a 7, ale máme ještě batole... tak abych pak pro něj nemusela kupovat nové
@ev.ka omylem jsem smazala příspěvek 🤦♀️. Ono to chce asi vidět v reálu ale na fotkách to působí všechno stejným ne moc bytelnym dojmem 😀 myslím že jsou jen dvě možnosti, buď koupit teď levnější a za pár let třeba znova pokud se zničí a nebo dát hned dvoj až trojnásobek a koupit pořádné, já doufám že za 5 let už budou mít kluci jiné zájmy než dětské hřiště tak snad to vydrží 🤣
@christieee ta životnost kromě kvality při koupi bude ovlivněna i následnou péčí, jestli to třeba někdo natírá, některé prvky třeba na zimu uklízí apod
@ev.ka no tak to určitě, asi když tomu člověk dá tu péči a jednou za rok to natře a jsem názoru že i ukáže jisté hranice dětem co můžou a nemůžou dělat tak to snad bude v pohodě. No jsem zvědavá jak se to složí. Každopádně fotky klidně pošlu. Já mám největší strach z montáže 🤣🤣 to bude sranda
Tyjo to je až tak rozložené 🤔🤔🤔 tak to teda vidím jak by muj u toho nadával :/
@adrianso1tak to nevypadá tak hrozné. Jsi moc hodná. Dekuju
nevypadá to ani plesnivě, ani nijak křivě... je fakt, že je to dost prkýnkovité, pořádný hranol aby pohledal
díky za fotky!
Tak za nás zatím super průběh. V neděli zaslali mail,že hřiště je na cestě. V úterý volali z čech,že převzali a kdy můžou doručit. Takže komunikace super. Teď čekáme, v jakém stavu hřiště přijde
Dnes dorazilo, pán byl ochotný. neposkozene,krásné zdravé dřevo. Někomu se může zdát,že je mokré. Ale je jen napenetrovane,takže to chce určitě nátěr.
@ev.ka ještě není hotovo ale za nás za ty peníze super

@adrianso1 do ry den. Dovezli hřiště podle plánu? Dekuju