icon

Dětské hřiště Wickey - zkušenosti

klaradolf
24. dub 2019

Dobrý den,

nemáte někdo zkušenosti s nákupem dětského hřiště od firmy Wickey? Děkuji.

Strana
z5
bamak
13. kvě 2019

@adrianso1 do ry den. Dovezli hřiště podle plánu? Dekuju

adelinka89
13. kvě 2019

@bamak dřevo tenké je a navíc zkroucené, takže těžko říct,jak dlouho vydrží.

bamak
13. kvě 2019

@adelinka89 děkuju. Tak to mě dost odrazuje.

adelinka89
13. kvě 2019

@bamak ale zase za ty peníze,co bychom chtěli,že? Brácha je truhlář a prý by to pod 30tisic neudělal.

popelka34
13. kvě 2019

Taky jsem objednala a zaplatila. Jsem zvědavá co dojde. Koukala jsem i na hřiště třeba v Hornbachu, ale recenze taky nebyly moc dobrý (chybějící dřevo, poškozené, plíseň apod.). Tak snad tohle bude lepší. Pořádně to ošetříme a uvidíme jak dlouho to vydrží. Je pravda, že od truhláře takové hřiště s pořádným materiálem by bylo cenově úplně jinde, takže je jasný, že úplně ťip ťop to nebude.

bamak
13. kvě 2019

@adelinka89 děkuju, taky už jsem uvažovala o truhlarovi. Pořád váhám.. Každopádně děkuji za info.

bamak
13. kvě 2019

@popelka34 dívali jsme se v různých hobby marketech a byla to hrůza. Ještě zvažujeme picckolino. Je to cedrové dřevo, opravdu bytelne, pěkně zpracované.... Mají sousedi a jsou moc spokojeni. Ale zase za stejné peníze mnohem méně "muziky".

ev.ka
13. kvě 2019

Byla bych moooc ráda za detailnější fotky, co se týče kvality hřiště, pokud by někdo našel trochu času a cvaknul to...
Díky díky

bamak
13. kvě 2019

@klaradolf dobrý den. Můžu se zeptat jak to dopadlo s objednávkou? Jste spokojeni? Děkuji.

adrianso1
13. kvě 2019

@bamak ještě ne, nebylo expedováno

adrianso1
14. kvě 2019

@ev.ka jakmile dorazí a postavíme vše nafotim

slunecnice358
14. kvě 2019

@adrianso1 děkuji i já

tervi
14. kvě 2019

@bamak My teď uvažujeme o Marimexu. To vypadá kvalitně. Ale je dražší než Wickey.

bamak
15. kvě 2019

@tervi děkuju za info. My zvažujeme ještě piccolino. Dělají z cedrové ho dřeva a kvalita velmi slušná-mají sousedi.

christieee
Autor odpověď smazal
ev.ka
16. kvě 2019

@christieee no 20 nepotřebujeme, ale třeba 9-10 let ano... teď to sháníme hlavně pro dva nejstarší 5 a 7, ale máme ještě batole... tak abych pak pro něj nemusela kupovat nové

christieee
16. kvě 2019

@ev.ka omylem jsem smazala příspěvek 🤦‍♀️. Ono to chce asi vidět v reálu ale na fotkách to působí všechno stejným ne moc bytelnym dojmem 😀 myslím že jsou jen dvě možnosti, buď koupit teď levnější a za pár let třeba znova pokud se zničí a nebo dát hned dvoj až trojnásobek a koupit pořádné, já doufám že za 5 let už budou mít kluci jiné zájmy než dětské hřiště tak snad to vydrží 🤣

ev.ka
16. kvě 2019

@christieee ta životnost kromě kvality při koupi bude ovlivněna i následnou péčí, jestli to třeba někdo natírá, některé prvky třeba na zimu uklízí apod

christieee
17. kvě 2019

@ev.ka no tak to určitě, asi když tomu člověk dá tu péči a jednou za rok to natře a jsem názoru že i ukáže jisté hranice dětem co můžou a nemůžou dělat tak to snad bude v pohodě. No jsem zvědavá jak se to složí. Každopádně fotky klidně pošlu. Já mám největší strach z montáže 🤣🤣 to bude sranda

adrianso1
20. kvě 2019

Tak děvčata máme doma...paleta široká 2,5m...nekvalitně zabalená, jen ve fólii...kdyby řidič odřel, nedivila bych se...dřevo je čímsi napuštěné...zatím nedokážu říct, zda je vše...začínáme pomalu stavět...

suzitweetty
20. kvě 2019

Tyjo to je až tak rozložené 🤔🤔🤔 tak to teda vidím jak by muj u toho nadával :/

bamak
20. kvě 2019

@adrianso1tak to nevypadá tak hrozné. Jsi moc hodná. Dekuju

ev.ka
21. kvě 2019

nevypadá to ani plesnivě, ani nijak křivě... je fakt, že je to dost prkýnkovité, pořádný hranol aby pohledal

díky za fotky!

wirgina
22. kvě 2019

Tak za nás zatím super průběh. V neděli zaslali mail,že hřiště je na cestě. V úterý volali z čech,že převzali a kdy můžou doručit. Takže komunikace super. Teď čekáme, v jakém stavu hřiště přijde

wirgina
22. kvě 2019

Dnes dorazilo, pán byl ochotný. neposkozene,krásné zdravé dřevo. Někomu se může zdát,že je mokré. Ale je jen napenetrovane,takže to chce určitě nátěr.

bamak
22. kvě 2019

@wirgina děkuju za info, není dřevo popraskané, nebo zkroucene?

christieee
25. kvě 2019
christieee
25. kvě 2019

@ev.ka ještě není hotovo ale za nás za ty peníze super

wirgina
26. kvě 2019

@bamak je krásné. Rovné,zdravé. Nic praskleho nepřišlo

wirgina
26. kvě 2019
Strana
z5