icon

Dětské hřiště Wickey - zkušenosti

klaradolf
24. dub 2019

Dobrý den,

nemáte někdo zkušenosti s nákupem dětského hřiště od firmy Wickey? Děkuji.

Strana
z5
bamak
26. kvě 2019

@wirgina dekuju

zelenaesmolda
26. kvě 2019

@klaradolf
jak to u vas dopadlo?

popelka34
26. kvě 2019

Nám taky hřiště dorazilo, volali den dopředu, domluva dobrá, hřiště bylo dobře zabalené, dřevo ošetřené penetrací, co jsem kontrolovala zásilka úplná, nikde nic plesnivého nebo křivého nebo výrazně prasklého, zatím schne, tak uvidíme až se bude stavět

zufinka24
28. kvě 2019

Dobrý den,
mohu se zeptat, jakým způsobem jste platily objednávku? My jsme hřiště objednali už minulý týden a do dnešního dne mi nebyla poslána faktura, na základě které bych zadala platbu. A platily jste v českých korunách nebo eurech? Děkuji za odpověď

popelka34
28. kvě 2019

Hezký den, do e-mailu mi přišlo potvrzení objednávky a to obsahovalo údaje k platbě. Zadávala jsem jako zahraniční odchozí úhradu v korunách, což bylo i tučně zvýrazněno v e-mailu s podklady k platbě.

oplina
29. kvě 2019

Dobrý den, předevčírem jsem také platila hřišťátko tedy po těchto diskuzích si nejsem moc jistá zda jsem udělala dobře s objednávkou zrovna tohoto hřiště, ale cenově nejpřijatelnější varianta i na obrázcích moc hezké a malý se mi zamiloval, takže jsme to zkusily. Platbu jsme, ale poslaly v eurech tak jak ji mají v potvrzení objednávky vyčíslenou, neboť na německý účet nás to prostě rovnou házelo do zahraniční platby a ta se nedá uskutečnit v českých korunách, ale jen v Eurech + se nesmí zapomenout, že si každá banka bere něco za převod do ciziny nás to tedy stálo 220 Kč navíc. Prozatím nás neinformovaly o tom zda peníze vůbec dorazily, když se dnes chci podívat na jejich web nemohu se tam dostat, tak začínám mít obavy co se děje....Snad bude vše v pořádku a vše dorazí tak jak má .

oplina
29. kvě 2019

Dobrý den ještě jednou tak právě mi přišlo potvrzení o připsání platby na účet a od dnešního dne mi běží lhůta pro dodání hřišťátka 🙂 tak jsem zvědavá obavy stále mám, ale už mám aspoň tu jistotu, že peníze přišly tam kam měli a že se něco pohnulo. Jak hřiště přijde vyfotím a podělím se s Vámi o zkušenosti 🙂

vasicekp
1. čer 2019

Dobrý den, nedávno jsme si pořídili Dětská prolézačka Wickey Smart Camp. Čekali jsme německou kvalitu, ale to co přišlo nás šokovalo. Plesnivé, prohnilé suky, polámané (ne díky transportu), křivé, nepřesné a chybějící 3 velké desky. Celou sadu skoro za 30tis kč musíme reklamovat a vrátit. Nevím, jestli to brali tak, že do východní Evropy dobrý, ale tohle bychom nečekali ani od Polského výrobce. Dle zkušeného truhláře se jedná o kalamitní dřevo 4. jakosti. Pozor, zákaznický servis a reklamace jen v AJ nebo NJ jazyce... Petr Vašíček

radik5
2. čer 2019

Dobrý den, my máme hřiště od této firmy. Vypadá dobře. Vyfotím a hodím to tady. Mám problém s platbou, nelze odeslat. Ať jsem to posílala jak chtěli podle vzoru co mi poslali, prostě platba nelze provést. Mohl by mi prosím někdo poslat svůj vzor přes který to poslal? Vím, že to musí být v eurech. Komunikace s nima těžší, jelikož neodpovídají česky.

popelka34
2. čer 2019

Tak máme dosloženo, teď už jen zabetonovat a natřít,to snad zvládneme během týdne a pak hodím nějaké fotky. Skládali jsme doma s manželem a šlo to docela dobře. Vypadá to hezky, díly byly všechny, všechny doplňkové věci taky v pohodě. Dřevo v pohodě, nakonec jsem našla asi jednu prasklinu ale to bylo zrovna asi na okýnku (takový malý odřezek), což nic nedrží, takže to nebudeme nijak řešit. Plíseň nebyla, dřevo krásně vyschlo, bylo naimpregnováno. Nicméně si myslím, že záruční dobu deseti let to nevydrží 🙂. Komunikace s nimi opravdu jen v němčině nebo angličtině. Takže za mě za ty peníze asi v pohodě, samozřejmě by bylo nejlepší si to udělat doma nebo od truhláře, ale na to nejsme dost šikovní a dost majetní 🙂. Otázka taky je jak dlouho to bude děti bavit.

radik5
2. čer 2019

Tak takhle vypadá to naše. Už to finišuje. Zaslali nám nejprve zboží a platba, jak jsem psala nejde odeslat. Nevím kde je chyba.

oplina
5. čer 2019

@radik5 Dobrý den, je zvláštní že Vám hřiště poslaly bez platby, nám nejdříve přišlo potvrzení o platbě a potom že budou hřiště teprve vyrábět, ze které banky platbu odesíláte, každá to má jinak? Mohu se prosím zeptat jakou barvou máte to dřevo natřené vypadá to moc hezky. děkuji za odpověď.

radik5
5. čer 2019

@oplina barva je lazura kaštan. Manžel ještě dodělává. Pošlu fotky. Odesíláme to na adresu: Wickey GmbH & Co. KG, Franz-Savels-Strasse 69, 52538 Gangelt. Přesně podle pokynů dodavatele, stále se snažíme zasílat a stále nám to píše chyba jména a názvu. Máte prosím stejnou adresu? Děkuji

zufinka24
5. čer 2019

Dobry den, mela jsem take problem s odeslanim platby. Zajdete si do sve banky a nekoho pozadejte, any Vam s tim pomohl. Ja mam ČSOB, pani byla velmi ochotna. Sedla si se mnou k internetovemu bankovnictvi a spolecne jsme platbu provedli. A hriste uz je zaplacene na ceste. Pokud mate CSOB, rada poradím...

oplina
6. čer 2019

@radik5

Způsob platby:
Platba předem

Účet pro převod v Českých korunách:
Wickey GmbH & Co. KG
Bankovní spojení: KSK Heinsberg
IBAN: DE50 3125 1220 1400 0918 54
BIC/SWIFT: WELADED1ERK

Do účelu platby prosím nezapomeňte číslo objednávky platby.

Wickey GmbH & Co. KG, Franz-Savels-Strasse 69, 52538 Gangelt - tohle jen jejich adresa tu tam můžete napsat a nebo ne do majitele účtu já ji tam teda raději napsala aby bylo vše kompletní. To co jsem Vám napsala výše je to co je nejdůležitejší swift to po mě nechtělo mám spořitelnu jen ten IBAN musí být správně!!! Do variabilního symbolu napiště správně číslo vaší objednávky, částku v Eurech tak jak ji máte napsánu v potvrzení objednávky pod českými korunami + to že oni to přepočítávají v jiném kurzu než je u nás tak nás to všechno vyšlo asi o 500,- Kč více než jsme mysleli, ale to už je drobnost. Snad Vám to alespoň trochu pomohlo a děkuji za typ barvy 🙂

oplina
6. čer 2019

Tak jsem si právě převzala zásilku pán ochotný zavezl mi to kam jsem potřebovala, dřevo vypadá taky dobře žádné praskliny ani plíseň. Teď nedokáži říct jestli chybí nějaký kousek dřeva, ale vypadá to dobře, hned jsem vyskládala do altánu na prkýnka, aby to pořádně proschlo a těším se až budeme natírat a skládat 🙂 Potom vyfotím hotové hřišťátko 🙂

radik5
6. čer 2019

@oplina super a děkuji za informaci. Hned to zkusíme. Manžel ještě dokoupil pár věcí, aby to bylo pestřejší. Máme tři kluky, tak ať se tam můžou vyřádit. Až bude komplet ukážu. Hezký den.

popelka34
6. čer 2019

u nás zatím takto 🙂 betonujeme a natíráme, až bude hotovo tak dodáme houpačky, kameny, plachty a tak 🙂

oplina
7. čer 2019

@popelka34 jé toto máme taky 🙂

oplina
7. čer 2019

@radik5 povedlo se? kdyžtak ještě takto

rom4nk4
10. čer 2019

Dobrý den, jen bych se chtěla zeptat, jak moc byla složitá montáž? Opravdu to byla jen skládačka?

radik5
10. čer 2019

@rom4nk4 manžel to zvladnul podle návodu sám. Pár úprav si dodělal podle sebe. Myslím, že se to dá zvládnout.

radik5
10. čer 2019

@oplina manžel musí do banky. Bohužel, tak snad už se to povede. Jinak děkuji.

oplina
11. čer 2019
oplina
11. čer 2019

Tak u nás zatím takto ještě pár doplňků a je to. Složité to není jen by to mohlo být předvrtané a nachystané a bylo by to o to rychlejší, ale asi by jsme to potom nemohli dát tak jak jsme chtěli 🙂 máme to podle sebe trochu upravené taky jsme musely přidat pár hranolků, ale to je maličkost. za nás super 🙂 děti max spokojené

rom4nk4
11. čer 2019

@oplina A tak ty otvory jsou alespoň naznačené, nebo se musí vše rozměřovat? Hlavně žebřík na výlez a vlastně veškeré spoje...

popelka34
11. čer 2019

@rom4nk4 hezký den, otvory naznačené nejsou, vše se musí rozměřit a předvrtat

oplina
12. čer 2019

j přesně tak všechno si musíte udělat sami :( ale stojí to za to 🙂 a hlavně kdyby to bylo předvrtané a nachystané tak by jste to musely mít tak jak je to na obrázku takhle si to rozvrhnete jak se vám to bude hodit.

sasui1
13. čer 2019

@zufinka24 dobry den. Muzu se zeptat jestli a jak jste problem vyresili? Taky mi neprisel potvrzovaci mail s fakturou 🙄

mafuna1
17. črc 2019

Dobrý den, mám dotaz, přiložený návod je velmi obecný. Je to tak běžné, nebo u své prolézačky máte konkrétní a přesný návod?

Strana
z5