icon

Dětské hřiště Wickey - zkušenosti

klaradolf
24. dub 2019

Dobrý den,

nemáte někdo zkušenosti s nákupem dětského hřiště od firmy Wickey? Děkuji.

Strana
z5
zufinka24
17. črc 2019

Dobry den, vsechno se pise v prvnim mailu, ktery posilaji. Potvrzeni o zaplaceni hriste mi prislo az po platbe.. O vsem informuji mailem. Jde to dost rychle. Po platbe prislo hriste do tydne.

vendadi
31. bře 2020

Dobrý den,
mám v plánu objednat hřiště od Wickey, chci se zeptat kdo kotvil do země? Je to opravdu třeba nebo krásně sedí na zemi, ještě se chci zeptat zda jsou veškeré šrouby součástí balení? Krom tedy kotev do zeme, vůbec jsem nepochopila, kterou kotvu mám přihodit do košíku?

Děkuji

rom4nk4
31. bře 2020

@vendadi Dobrý den, taky budeme objednávat. Máme v plánu pod sloupy udělat betonové patky, do kterých se zabetonujou ty kotvy. Myslím. že kotvy, které mají wickey v nabídce, tak jsou všechny do betonu. Pak existují ještě zemní vruty, které se do země "zavrtají", což by asi taky šlo. Každopádně kotvy, které wickey nabízí kolem 300,- mají v obyčejném železářství za 70,- ... Položit na trávu si myslím že není ideální ani z hlediska stability, a ani z hlediska vlhkosti ze země, aby dřevo časem nehnilo.

rom4nk4
31. bře 2020

@vendadi Jinak my objednáváme na www.fatmoose.cz 🙂

vendadi
31. bře 2020

@rom4nk4 kouknu se, moc děkuji, jsem nerozhodná mám vybrané dvě co se mi opravdu líbí a nevím, které z nich vzít 😀

popelka34
31. bře 2020

@rom4nk4 my jsme taky kotvili do země a do betonu, máme věž a na trávě by to nebylo stbilní a rychle by to uhnilo, kupovali jsme patky v železářství a zabetonovali jsme je.

vendadi
31. bře 2020

@popelka34 nemáte fotku? 🙂

rom4nk4
31. bře 2020

@popelka34 na fotku bych se taky podívala 😉
objednala jsem před chvílí toto: https://www.fatmoose.cz/detsky-herni-prvek-groo...
Tak jsem zvědavá 🙂 Chtěli jsme domeček nahoře, dole pískoviště a z boku dvě houpačky...

vendadi
31. bře 2020

@rom4nk4 já se nemůžu rozhodnout mezi těmito.
https://www.wickey.cz/hraci-vez-se-skluzavkou-s...

https://www.wickey.cz/detske-hriste-se-skluzavk...

líbí se mi vzhled lodi, máme dvě děti tak mi prijde praktičnější ten s domečkem nahoře

rom4nk4
31. bře 2020

@vendadi Krásný jsou obě 🙂 Jen mi přijde výška podesty 120cm málo. Respektive aby to děti lákalo i za pár let. Synovi budou v létě 3 a v pohodě sjede tu skluzavku z 150cm... Ta loď je sice hezčí, ale u toho druhého je nahoře domeček, což mi přijde využitelnější 🙂 každopádně hezké jsou obě 🙂

vendadi
31. bře 2020

@rom4nk4 no vidíte, to mě ani nenapadlo, že by to mohlo být nízké, děkuji.
Mám syna 3,5 a dceru 1 rok 🙂

rom4nk4
31. bře 2020

@vendadi Já jsem si právě vždycky řikala, aby ho to bavilo i v sedmi, osmi letech... 🙂

popelka34
1. dub 2020

Posílám fotky 🙂 Máme malou dva roky, takže je to ta sestava pro menší děti, myslím si, že až jí bude osm, tak už to bude někde v prachu

popelka34
1. dub 2020

Je to tahle věž, fotka je ještě z doby, kdy jsme neměli nandané plachetky, sít a houpačky

viki999
24. dub 2020

@rom4nk4
@vendadi
Nám dnes dorazilo z Fatmoose a tragédie, dřevo plesnive.. zjevně jak naimpregnuji a mokré zabalí do fólie, tak to zplesnivi.. dali jsme asi 20k a chce se mi brečet!

rom4nk4
24. dub 2020

@viki999 To snad ne...

viki999
24. dub 2020

@rom4nk4 jeden příklad za vsechny

viki999
24. dub 2020

A dřevo je traga samo o sobě...

ev.ka
24. dub 2020

ano, taky máme, dřevo nám přišlo hrozné a skoro jsem to obrečela... fakt tragédie, ale smontovali jsme to, děti se těšily... V celku smontované už to tak nebije do očí, každý suk apod. už to máme intenzivně využívané 9 měsíců a je stále beze změn, jako nové. Manžel akorát dodělal "zavětrování" okolo houpaček, kluci to umí parádně rozhýbat, celou konstrukci, když to pořádně rozhoupou

viki999
25. dub 2020

@ev.ka a zkoušeli jste to s nima resit? My treba kus jednoho dřeva nemame ani dohoblovany, tech par predvrtanych der je naprosto prasackych, drevo vylamane..
Jinak mame vybranou tmavou lazuru, tak doufám, že to trochu schová, ale teda je to traga a ty prachy za to nestoji..

ev.ka
25. dub 2020

@viki999 bohužel ne... My jsme se v létě stěhovali a kupovali jsme to hned, aby měli děti kde řádit. Zároveň se stěhováním bylo mnoho dalších starostí a po 4 měsících, kdy jsem našla fotky, už jsem nad tím mávla rukou.

marunka84
Autor odpověď smazal
ev.ka
27. dub 2020

@marunka84 nevím, proč bych měla kupovat nové, když píšu, že hřiště je i po necelém roce stále stejné jako při montáži a funkční... A na detaily, kde je jaký suk už davno nikdo nekouká

lajochova84
30. dub 2020

@viki999 ale přesně tyhle obrázky mají na jejich stránkách, a píšou, že je to tak v pořádku...

lajochova84
30. dub 2020

Tak ženy... právě jsem objednala Smart Legend 150. Volali jsme tam a dodání prý bude až do 10.6. - kvůli svátkům. Další informace - nedohledatelná na jejich stránkách ohledně nosnosti:
podesta má nosnost 100 kg. skluzavka 70 kg a houpačky 130 kg.
tak snad to někomu pomůže a až přijde, tak se pochlubím.

viki999
1. kvě 2020

@lajochova84 i kdyz jsem se to snažila dohledat, tak nic... rekneš mi kde?
Jinak teda promiň, ale napsat můžou cokoli.. za mě teda vyhnile drevo sama tříska ok není ;)

viki999
1. kvě 2020

@lajochova84 jo, je to na tom wickey, nalezeno.. ovšem já neřešila solne vykvety, ale PLISEN.. pokud to budeš mít na svém drevu, poznáš rozdil ;)

lajochova84
1. kvě 2020

@viki999 volali jsme na jejich zákaznickou linku do Německa.
Však já neříkám, že bys něco neměla psát, ale ty informace i plísni tam mají. Ikdyz ráda, že se má plíseň šetřit vlhkým hadrem A JE TO! Je dost úsměvná. Je to dřevo, prostě se to stát může. Zapaří se v igelitu a je to. Samozřejmě by to mělo být ošetřeno tak, aby se to nestalo, ale za ty penize nemůžeme chtít zázraky. Já bych si radši priplatila a měla silnější tramky, ale ošetřit dřevo proti plísní a natřít si radši udělám sama, vím, že to bude pořádně.

lajochova84
1. kvě 2020

@viki999 promiň, samá špatná korekce. Rada, setřít...

viki999
1. kvě 2020

@lajochova84 Věř mi, že ta plíseň už mě trápí ze všeho nejmíň.. tu jsem si vyřešila po svem.. 🙂
Nedohoblovana dřeva, planky na žebřík sama tříska, to me ted trápí vic... ale chápu, měla jsem si objednat kovové... protože co bych za 20 000 cht..la, ze

Strana
z5