icon

Hot Wheels autodráha, dokupují se k ní další věci?

hanulii
17. říj 2017

Ahoj holky, blíží se Vánoce a syn básní o Hot Wheels autodráze. Ať na netu koukám, jak chci nějak to pořád nechápu. Je nějaká základní autodráha a k tomu se dokupují další věci? Která je dobrá, která se u vás doma u kluků chytla a bavila? Moc děkuji 😉

luciebx
17. říj 2017

my sme jich par doma meli. Zabere to celej pokoj. dokupovat muzes co chces. Ja se spis desim ze mu to zase nekdo koupi. Vyhraje si s tim hodne to je fakt.

hanulii
autor
18. říj 2017

@luciebx Takže není žádná základní sada? Některé ty sady totiž netvoří ani ovál a mají začátek a konec, tak nevím, jestli to je jen navazující část na nějakou tu základní kulatou/oválnou dráhu 🙂)

luciebx
18. říj 2017

Já si myslím ze všechny jsou základní. A můžeš napojit a tak.

kh
18. říj 2017

Ja ted zakladni sadu kupovala ,v takovem boxu.
Jsou nejake, co jdou spojovat, a pak nejake, co nejdou - ted jsem ji videla u jedne pani, mela i vytah a tak. Pak jsou i prilepovaci na zed. Ja zas nechapu ty autíčka, nektere jsou na gumičku vystrelovaci (videli jsme na akci), nektere obyc (na tech syn ujizdi).

hanulii
autor
18. říj 2017

@luciebx super, dekuju!😉

hanulii
autor
18. říj 2017

@kh Na tu sadu v boxu jsem koukala, ale z te se moc nepostavi asi. Chce to minimálně dve, ze?

hanulii
autor
18. říj 2017

@kh Jinak ze jsou i ruzna auta jsem nevedela, uz tak mi jde z toho hlava kolem 😀

zmrzlinka
18. říj 2017

My jsme koupili první sadu bez boxu.... malou a postupne dokupujeme.Malej se s nicim jinym nehraje.Jenom s hot whels 😁

hanulii
autor
18. říj 2017

@zmrzlinka A nemela byste, prosim, odkaz nebo nazev te prvni? Dekuju 😊

rou
19. říj 2017

Taky pozor, některé jsou klasické a některé jsou ty přidělávací na stěnu a nevím, jestli to jde vzájemně kombinovat.

kh
20. říj 2017

@hanulii My to ještě nezkouseli, mam k Jezisku. Ale zas jde i o prostor, toho moc nemame. Jiank co jsem videla na youtube, tak i ty na zed jdou kombinovat s temi na zem, ale to uz musí byt hodne velky prostor.

vilibalda
20. říj 2017

@hanulii Hot wheels máme 3 dráhy.
Jednoznačně nejlepší a děti nejvíc zabavila byla tahle https://www.bambule.cz/hot-wheels-color-shifter...
Je teda s teplou a studenou vodou, některá auta mění barvy.
Pak máme tohle

https://www.youtube.com/watch?v=D9M-r1rtdjc

To děti zaujalo protože je to Starwars, ale z mého pohledu to nic moc neumí. Jen děti soutěžily, aby dojely dolů zároveň a porazily figurku.
Poslední je tahle

https://www.youtube.com/watch?v=KH-n9yiGuLY

a tu bych teda nedoporučovala. Autíčka jen jezdí dokola, dítě nemá prostor si tam hrát, člověk pořád mění baterky (pokud jsou slabé, nedokážou autíčko objet kolečko a tím pádem je dráha zcela nepoužitelná).

hanulii
autor
20. říj 2017

@rou
@kh
@vilibalda Holky, moc děkuju za tipy a rady ;)

hanikk
3. lis 2017

Ahojky jdu k vám také pro radu....je nějaká dráha ....co si dítě vystřelí autíčko a to projede jakoby tou zatáčkou o 360st?? Je to nejaky set? Vubec tem draham nerozumim....