Jaké jsou výhody a nevýhody mluvící tužky Geniuso a Albi?
Jaké jsou výhody a nevýhody ?
Také máme Albi, zatím se dvěma knížkami, a přijde mi to super. První dny syn nechtěl dělat nic jiného, pak to trochu opadlo. Krásně se s tím naučil některá slova a hezky se sám zabavil. Líbí se mi, že se daji pořizovat další a další dle věku.
Jestli to bude dítě bavit, tak za mě Albi tužka. Ale náš nejstarší má od 4 let iPad a ta tužka pro nej byla blbost. Česky, anglicky se naučil sám na youtube kids a platíme Apple arcade a jine hry..
To samé mladší sourozenci... přijde jim to zastaralé a Na tabletu je vic zabavy, zvuků, her, moznosti…
tužka se musi nabíjet, nahrávat tam podle knížek.. dá se toho hodně koupit z druhe ruky..
Přijdou mi velice super, pro zábavu a učení děti. Na začátku byly v provozu pořád, teď už méně ale když se dokoupit další tak je zase v kurzu.
My jsme naprosto spokojeni
Mám interaktivní knižky od https://www.geniuso.sk. Geniuso s mluvící tužkou a jsem spokojená.Na Albi knížky ale tužka nefunguje.
Ještě jsem zapomněla dodat že jsem právě nakoupila set o zvířatech od geniuso. I když je geniuso levnější, doporučila bych obojí
@sinicka msme jinou tuzku a pro rozvoj mozku a celkove hl. Pro ty mensi je tuzka mnohem zdravejsi nez ipad a jine taplety a hry na nich
Jo a tuzku zvláda dite od roku a pul ...
@veronicka89 to urcite ano, to nepopiram, ale moje deti to proste nezajimalo, bohuzel. Oproti tabletu, kde je miliarda ruznych moznosti.. ale jak pises ze od roku a pul, to nevim teda, spis tak od 2-2,5.. alespon u nas.. mozna taky zalezi na tech knizkach, my jsme nemeli ty uplne pro nejmladsi..
My meli takove zakladni ( neznam co dela albi )
Doma
Na cestach
Zviratka
🙂

My máme tedy Albi a super. Drží několik let, knížky od staršího syna podědila mladší dcera, vydrží hodně a jsou poutavé, dcera se díky tomu naučila v čerstvých 5 letech číst, nikdo ji to neučil, dostala První písmena od Albi a za pár dní četla..
Za mě super😉