icon

Jakou dětskou helmu na kolo pro miminko doporučujete?

nika110818
2. kvě 2022

Ahoj, prosim, s jakou znackou detske helmicky na kolo mate dobrou zkusenost? Dcerce je 11 mesicu a chceme s ni zacit jezdit na kole-na sedacke na kole s rodici. 😊 predem diky.

konidana
2. kvě 2022

@nika110818 nejdulezitejsi je rozmer, aby sedla. V tomto veku my bohuzel nesehnali nic, nejmensi helmy se delaji myslim az na obvod hlavy 44cm. Mozna 42? Deticky maji totiz extrémně malou hlavu po me.

konidana
2. kvě 2022

@nika110818 jinak sedacku jsme zkouseli v tomto veku se synkem ( uz sedel a trochu i sam chodil), a nebylo to dobre. Zacalo to jit az po 15.m. do te doby radsi vozik.

nika110818
autor
2. kvě 2022

@konidana dekuji moc za doporuceni. Zkusime to, ale dobre vedet, ze to mozna bude jeste brzo. Uvidime. 😊

veronicka89
2. kvě 2022
sugarplum
3. kvě 2022

My jsme se vratili pred par dny z Moravy a super! Mala (10 mes.) byla v sedacce poprve a zvladla to paradne! Helmu jsme brali v Decathlonu tu nejmensi a sedela dobre.

areh
3. kvě 2022

Tu úplně nejmenší přilbu jsme měli z Decathlonu xxs, pak ze Sportisima. Ale přilbu musíš vyzkoušet,aby dobře seděla na hlavě.
Jo a chtěli jsme druhou sedačku na kolo, zkoušeli jsme Hamax Buddy a prckovi byla velká a staršímu synovi malá, ikdyž dle čísel by měla být pro oba. Pak máme Hamax Siesta a ta sedí oběma 🤷🏼‍♀️ tak je jen menší upozornění, pokud sedačku ještě nemáte...

shirilka
3. kvě 2022

@nika110818 Kupovala jsem v decathlonu, hezky sedla.

emamaira
3. kvě 2022

Helmu mám Giro, menší jsem neviděla.

elesse
3. kvě 2022

Taky mame Giro, k tem z decathlonu nemam duveru.