Kočárek pro panenky. Doporučíte, prosím?

drahotka
13. lis 2021

Zdravím všechny a prosím o radu. Chtěli bychom dcerce k Vánocům koupit kočárek pro panenky. Nemůžu se ale rozhodnout jaký. Stále nemůžu vymyslet co by pro ni mohlo být nejlepší. Je to prcek, o Vánocích ji bude 16 měsíců, ale chodí krásně. Nejřív bude mít kočárek doma, pak bychom ho ale chtěli brát ven - chodníky zvládne kdejaký kočárek, jde mi ale i o to, aby zvládl trávu u nás na zahradě. V březnu očekáváme narození druhého dítka, takže si myslím, že by bylo lepší koupit korbičku, jako bude mít maminka pro miminko. Přehození na sporťák by bylo výhodou.
Máte prosím nějaké zkušenosti a doporučíte mi dle Vás nejlepší volbu? Mockrát děkuji.

ada22
13. lis 2021

V lidu loni před vánoci měly kočárky, které určitě zvladnou zahradu. Ale asi budou ještě na 16 m velké. U nás v tomhle věku frceli golfky. Jsou většinou nižší než kočárky a snadno je dáš na kočárek, když už je dítě nechce vozit.

ada22
13. lis 2021

https://myishop.cz/produkt/2884-kocarek-pro-pan... cena těch golfek je mazec. My je tenkrát zdědili. Aby hezky jezdily je důležité aby měly pogumované kolečka ne jen plast.

snahnah
13. lis 2021

@drahotka Máme golfky, jsou lehoučké, dobře se s nimi jezdí menším dětem a velká výhoda,že se dají složit 😉 malá je bere i na zahradu, občas jsou hodně zašpiněné a sedátko se dá celé sundat a vyprat, konstrukce vystříkat vapkou. Cena pár stovek, takže třeba za rok nebo dva se můžeš poohlídnout po větším, co pak bude na dýl. Nejvíc mi malá ale bere na panenky nosítko, protože se sama hodně nosila a teď nosím další miminko 😆

hejluc
13. lis 2021

Za mě top byly golfky z Pepca za pár korun. Máme je na doma. Na ven má klasický kocarek, tam doporucuju koukat, aby měl otočná kolečka. Náš je nemá a bojuje s tím ještě ve 3 letech. Ale možná na zahradu bude kepsi, když budou zafixovane 🤔