Kola Core Nipper, Kubikus - recenze
Máte někdo toto kolo? Chci koupit synovi bude mu 5 roků
Měli jsme Core Nipper a dětem se na něm jezdilo skvěle. Muzu doporučit.
@herminka do kolika let na něm jezdili? Výrobce uvádí do 9 let opravdu vydrží? Synovi jsou 4 roky, plánuju ho na jaro to mu bude 4,5 roku
Myslíte že velikostně bude dobré 20? Tyto kola se špatně shánějí, tak musíme objednat přes eshop bez možnosti vyzkoušení
@matkacekatelka odkud jste? Ze byste si ho k nám klidně přijeli zkusit… mladší dceři je 5 a zatím u te 20 nedosáhne na zem. Starší je 9 a je už na ni opravdu hodně malé. Ale ona je poměrně vysoká. Kamarádky dcera v 9 letech na něm ještě jezdí, ale už taky jen tak tak …
@matkacekatelka My jsme vysocí a máme vysoké děti, takže u nás do 9 let ani omylem, syn na něm jezdil do 6 let a dcerka do 7 (jakoby včetně, tj. 7 a 8 letech začali na větším).
@herminka jenom do 6-7 let? A kupovali jste potom Core 24? Zvažuji jestli nekoupit rovnou 24......ale malému bude na jaře teprve 4,5 roku
@matkacekatelka Syn kamarádů na 20" (jiné značky) jezdil až do 8 let, ale starší dítě si na ní už moc představit nedovedu, leda by bylo extra malé a drobounké.
24" máme nějakou poděděnou, je to tuším Merida nebo ještě něco jiného. Nejstarší syn šel ze 16" rovnou na 24" v 5 letech, ale on je opravdu hodně vysoký a měl to tehdy taktak.

Měli jsme Core Nipper 20", jezdily na něm 2 děti a bylo moc fajn, lehké, obě děti si ho chválily. Dobré bylo i co do funkčnosti, manžel kolům trochu rozumí a neměl k němu výhrady.