Koupě kola, jak má být vysoké?
Přeji dobrý den,mám dotaz,chci synovi koupit kolo,věk 4 roky,výška 112 cm.Jak má být kolo vysoké? Děkuji a odpovědi.Martina
Podle té tabulky jsem se taky držela. Koupila po 12 kolo 16. A nedosáhla na zem. Tak jsme ji nemohli učit jezdit bez koleček. Po měsíci jsem koupila 14 v bazaru. A hned se naučila
Dobré je vyzkoušet, i když je kolo jedné velikosti, tak na každé značce dosáhne dítě jinak. Záleží na rámu, jak jde dát dolů sedadlo, jak má dítě dlouhé nohy atd. Holky jezdí na 16 od 105 cm.
Uprcite vel 16. Syn ma 114cm a 16ma uz malou, k vanocum dostal20 a uz jezdil a slo to!
Syn má 108 cm, naučil se jezdit na 12", teď dostal k narozeninám 16". Sedlo jde dát nízko, takže dosáhne.
Neni vyska kola jako vyska, na stejne vysce kola muzou byt ruzne velke ramy. Co tak vzit ptcka do obchodu a vyzkouset? A kdyz tak dle toho koupit klidne i na netu?
@korin presne, maminky nezapominejte i upravovat vysku sedaku 🙂 poradte se s tatinkama 🙂 i kdyz nekdy kdyz vidim na cem lidi jezdi...nenamazano, neumyto, maly ram, meka kola, spatne vyska sedatka...

Dcera 4.5..měří 112 cm. Určitě kolo 14. 12 je moc malé. A 16 nedosáhne na zem