Maminky, máte doma trampolínu? Jakou značku?

zuzicz
11. bře 2013

Vybiram dostatecne velkou trampolinu pro 3 deti. Nejdulezitejsi je bezpecnost a dale kvalita a dostupnost nahradnich dilu. Muzete mi poradit? Dekuji

bledulka
11. bře 2013

trampolínu máme, z prostorových důvodů jen 2,6m , vybírali jsme podle nosnosti - aby tam mohl i dospělák
k bezpečnosti- nejbezpečnější trampolína je taková,kde skáče jen jedno dítě !! 😉
úrazy na trampolíně vznikají hlavně ve chvíli,kdy tam je více dětí (i na prostornějších trampolínách)
k bezpečnosti- samozřejmostí je sít nahoře (bez ní fakt radši žádnou trampolínu) a ideální je i sít dolů, aby pod trampolínu nevlezlo dítě,když druhé skáče...
někdo upřednostňuje nízkou trampolínu ( okolo 40 cm nad zemí) aby dítě nelezlo po schůdcích..
jiný názor tvrdí, že je lepší vysoká kvůli tomu,aby při odrazu (těžšího člověka-dospělý atd) se "neproskočila" až k zemi..

kaculka46
11. bře 2013

Máme tuto a jsme moc spokojeni.Neznám lepší věc na vyřádění dětiček.http://www.kasa.cz/trampolina-rulyt-366cm-x-... 😀

katka_mel
11. bře 2013

Máme trampolínu 3m. Jsem spokojená, ale více dětí bych na ni už nepustila, protože se lehce stane úraz. Podle mých zkušeností větší trampolíny více pruží, tzn. větší riziko úrazu, pokud tam jsou alespoň 2 děti. Pokud je trampoška menší tak méně pruží a je pro více dětí vhodnější. Na té malinké trampoline průměr asi něco málo přes metr jsem měla 3 děti a úraz se nestal, protože vážně pružila málo. A neměla jsem tam strach dát ke 2 dětem i mou tehdy 1,5letou dcerku.

detskahriste
15. bře 2013

Dobrý den, pro bezpečnost by se na trampolínu mělo pouštět pouze jedno dítě. Nejvíce úrazů není díky trampolíně, ale protože jedno dítě skočí např. na zápěstí jiného dítěte. V rádiu jsem slyšel komentář z nějaké dětské chirurgie, že počet úrazů dětí se zvýšil s oblibou trampolín. Které dítě zase ale baví skákat samo 🙂 Existují i trampolíny na úrovni země s dírou pod skákací plochou.

adrika_k
9. kvě 2018
Uživatel adrika_k je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od adrika_k.

My sme kupovali trampolínu sem https://www.najlacnejsietrampoliny.sk/