icon

Oldschool hry na ven :

pink_unicorn
25. črc 2019

Ahoj holky, ráda bych si připomněla, jaké hry jsme hrávaly jako děti 🙂 Myslím, takové ty klasické hry omezené prostorem sídlištního hřiště 🙂 Já jsem si vzpomněla akorát na Cukr-káva, krvavé koleno a rybičky rybáři.

Budu Vám vděčná za inspiraci.

Strana
z2
rakako
25. črc 2019

@pink_unicorn šlapka 🙂

pink_unicorn
autor
25. črc 2019

@rakako ty vado no jo, to jsme hrali porad 😁

zelenaesmolda
25. črc 2019

@pipi_puncocha
mestecko Palermo bylo super ale uz si bohuzel vubec nepamatuju jak se to hralo :D

pipi_puncocha
25. črc 2019

@zelenaesmolda musela jsem to najít.😀 vím, že tehdy když jsme to hráli za barákem to pro mě bylo hrozně složité na pochopení (byla jsem tam jedna z nejmladších) a beztak jsem vždycky byla oběť.

https://www.taborcampanula.cz/index.php?option=...

aklin
25. črc 2019

Kulicky

pink_unicorn
autor
26. črc 2019

@zelenaesmolda to jsem měla hrozně ráda, přišlo mi to super napínavé, ale nedávno jsem to hledala na netu a říkám si, doboha co na tom je jako zábavného? 😀 To samé u Krvavého kolene 🙂

inssomnia
26. črc 2019

@pink_unicorn na palermu bylo absolutně nejlepší vymýšlet naprosto úchylný obvinění a alibi :D je zajímavý to hrát s různě starýma dětma, protože prepuberťáci už jsou schopný z toho udělat hustou detektivku :D

Koleno si taky pamatuju, že byla v první třídě děsná sranda, ale je to nejspíš hrozná blbost :D

urtica
26. črc 2019

Pracuju s dětma a městečko Palermo je trhák dodnes (hráli jsme i jako dospělí na táboře a vydrželo nám to celou noc 🙂 ). Krvavé koleno pro menší děti taky super - je to vlastně jen honička, ale pracuje s dětskou fantazií.

urtica
26. črc 2019

Ještě mě napadla šipkovaná...

drahmi
27. črc 2019

My jsme milovali tutanou. Letos jsme to na táboře hráli s dětma a suoer, byly nadšené :D
Dva týmy, rostor rozděleny na půlku a každý tým v jednom. Vždycky se jeden člověk z týmu nadechne a vyrazí do prostoru soupeře. Na jeden nádech se snaží pochytat co nejvíc lidí a vrátit se do svého pole - celou dobu říká tutututu. Soupeři ho můžou chytit. Když se nadechne u nich, tak buď zůstává u nich v tymu, nebo vypadava.

wendie
28. črc 2019

Chodí pešek okolo... Koláč v pískovišti, podobně jako zeměkoule, vojacci v pískovišti

lucalucie
29. črc 2019

My jsme spálí i gumu tu jsme milovali.

Strana
z2