Plastový domek na Vánoce, vyhrajou si v něm děti?

darwin04
11. lis 2014

Maminky poradte uvazuji memu synovi 15mes ,ze mu koupim na vanoce detsky domecek co se dava na zahradu zatim by ho mel v herne pres zimu 🙂 ale porad vaham .Nemate ho nektera vyhrajou jsi v nem deti a taky jestli mi popripade doporucite nejakou znacku aby to bylo kvalitni .Koukala jsem na little tikes maji krasne domecky ,ale dosti drahe .

madulinka
11. lis 2014

Máme little tikes - u našich na zahradě, malá by tam byla ve dne, v noci. Já bych to za ty prachy nekoupila, protože je to moc drahé, ale je to kvalitní a supr 🙂

myskin
12. lis 2014

Dcera dostala od Ježíška plastový domeček když jí byly necelé 2 roky. Je od Smoby, na dveřích má trpaslíka, pověšenou lucerničku, nasvítili jsme ho na Štědrý večer světýlky a na ten výraz když se dcera přiřítila do pokoje ke stromečku a domeček uviděla nikdy nezapomenu. Úžasem zapomněla dýchat 😀 . Domeček milovala, do léta jsme ho měli v obýváku 😖 a pak šel na zahradu. Máme ho 5 let, vyšisovaly od sluníčka akorát obrázky, jinak je v pořádku. Já bych dala přednost domečku dřevěnému, ale tenkrát se nám naskytla výhodná koupě.

krystalka
12. lis 2014

My jsme o domečku kdysi taky uvažovali a nakonec jsme se rozhodli nejdřív vyzkoušet ten kartonový domeček z Lidlu, byl super, vydržel dost, ale syna to bavilo ze začátku chvíli a pak už domeček jen doma překážel...pak už tam vždycky jen natahal hračky a tak to zůstalo několik dní beze změny....tak jsme ho nakonec odnesli do kontejneru na papír.....po čase ho zase v Lidlu měli a syn o něj znovu žadonil, tak jsme opět podlehli, ale dopadlo to úplně stejně - jediné, co ho bavilo bylo, že si ho celý vybarvil (byl jenom černobíle předkreslený, aby si ho děti vybarvily podle svého...), ale jakmile to měl hotové, tak opět ztratil zájem.....no a mezitím jsme měli na zahradu takový obyčejný stan - iglú z Ikey, ten byl skládací, takže jsme ho vždycky uklízeli do kůlničky....a opět, po pár dnech nadšení opadlo a už si ho ani nevšiml.....takže jsme pak byli docela rádi, že jsme nekupovali ten drahý plastový domeček, synovi stačilo, že si ho užil chvíli někde v dětském koutku nebo na dovolené, když ho měli na zahradě, ale vím, že doma by byl nevyužitý....ale každé dítě je jiné, některé má zase domečky hodně rádo....já bych to po našich zkušenostech nejdřív vyzkoušela na něčem ne moc drahém....

nov777
13. lis 2014

Koupili jsme plastovy synovi k narozeninam. Do nedavna byl na zahrade, ted ho maji kluci v hernicce a max spokojenost. Nejvic se jim libi, kdyz tam za nima nekdo vleze. Mame ho teda zatim hen nekolik mesicu, ale zajem neopada. Drahy to teda je, to souhlasim.