icon

Tipy na levné vítací dárky pro děti 5-15 let

carmenz
16. čer 2022

Ahoj holky, jdu si pro radu, každý rok k nám jezdí parta rodin s 11 dětmi ve věkovém rozmezí 5-15 let a na uvítanou dostanou vždycky nějakou fakt maličkost. Ale letos už jsem v koncích. Loni dostali kamínek s malovaným jménem a štráfek Kinder čokolády, teď už opravdu nevím. Většina je ve věku školním, tedy okolo 10 let, rovnoměrný mix kluků a holek a chci jim dát něco stejnýho pokud možno. A ne moc nákladnýho pochopitelně. Nenapadlo by vás něco, nebo nemáte děti v podobném věku a netušíte, co by bylo fajn a nebylo trapný 😁? Pop-it asi už ne, co? Moc díky!

michaela666
16. čer 2022

A co jim připravit nějakou "bojovku"? Hledání pokladu podle mapy, kdy budou spolupracovat a užijí si u toho zábavu. Jako poklad se dá použít cokoliv - sladkosti, malování triček ( rodiče ti je můžou přinést),kamínků.... Zabaví se všechny děti najednou a nějaká maminka by ti určitě pomohla, ať na to nejsi sama.

pipi_puncocha
16. čer 2022

Upekla bych perníčky, nějaké větší, nazdobila a každému tam napsala jméno - klidně nějaké tematické, jestli se ti povede sehnat formičky. Podle mě jídlem nepohrdne nikdo. 😅

carmenz
autor
16. čer 2022

@michaela666 To je super, jenže to mají v rámci pobytu vždycky, bojovku noční a pak jednou olympiádu. To jim zajišťují rodiče. U nás jsou ubytovaní, zároveň po letech jsou to i kamarádi, takže my je především vítáme 😀 Oni pak někteří dobrovolníci pomáhají třeba s přípravou snídaní, tak ty na konci odměníme nějakou dobrotou, ale potřebovala bych prostě nenáročnou maličkost pro všechny. Vůbec nevím, co frčí, máme malou 4 roky a syna přes 16 let, takže mimo kategorie 😅

carmenz
autor
16. čer 2022

@pipi_puncocha Hmm, to nezní špatně 🤔

carmenz
autor
16. čer 2022

@pipi_puncocha Prostě to vždycky skončí u žrádla a u dospělých u chlastu 😂😂😂

michaela666
16. čer 2022

@carmenz Jasně, tak v tom případě bych to vzala přes jídlo jak píše @pipi_puncocha . Žravé jsou všechny děti. 😃

madonkav
16. čer 2022

@carmenz co jim nechat vytvořit placky/klíčenky s vlastním návrhem?

levandule_k
16. čer 2022

Mně třeba napadla záložka do knížky, čínská mince pro štěstí, k tomu něco sladkého.
Klíčenka je podle mě dobrý nápad, tahle je celkem levná https://www.kukacka.cz/klicenka-ctyrlistek-mix-...

Mně se třeba líbí náramek se znamením https://www.darky.cz/naramek-znameni-beran, ale nevím, jestli nechceš něco levnějšího...

martt
16. čer 2022

@carmenz Sice to není nic originálního, ale co třeba propisku/malé pastelky a notysek? Aby si z něj udělali prázdninový deník?